Алекс Раева не иска да чува за Слави Трифонов

Алекс Раева не иска да си спомня за Слави

Алекс Раева окончателно прати Слави Трифонов в миналото си. Певицата, която подари пет години от живота си на шоумена вече го е забравила и дори забранява да се споменава името му в нейно присъствие.

Водещата на “X Factor” доста умело отклонява въпросите на журналисти и дори го нарича с пренебрежителното „онзи Дългия”, пише „Всеки ден”.

Връзката на Алекс Раева и Слави Трифонов започва малко след като водещият се разделя с Маги. Пет години певицата чака годежен пръстен от любимия си, но Слави има горчив опит зад гърба си и не иска да рискува. В крайна сметка двамата се разделят, а Алекс Раева напуска шоуто. Оттогава до ден днешен отношенията й със Слави Трифонов са доста опънати. На няколко пъти шоуменът опитва да промени този факт, канейки певицата на приятелска вечеря, но Алекс е категорична – няма смисъл да се връща към миналото.

Към настоящия момент бившата беквокалистка в „Шоуто на Слави” се радва на пълноценна връзка с DJ Дончо, с когото дори правят съвместни планове за сватба и деца. Слави също не е сам. От години водещият дели живота си с танцьорката Мартина. За огромно разочарование на феновете му обаче сватба няма да има. Как Слави Трифонов коментира тази тема, вижте ТУК.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.