Обезобразиха Алекс Раева по примера на Сара Джесика Паркър (СНИМКИ)

Алекс Раева изплаши феновете

Алекс Раева изплаши феновете си. Бившата на Слави Трифинов се появи на корицата на новия брой на “EVA”, а почитателите й останаха шокирани от външния вид на певицата.

Фотосесията показва едно напълно непознато лице на Алекс Раева, която изглежда доста състарена, пише inews.bg. „Това е най-несполучливата й фотосесия”, коментират феновете на певицата, според които бившата вокалистка от „Шоуто на Слави” изглежда поне с 10 години по-стара.

Напук на негативните мнения, ние от LifeStyleBG.com сме категорични, че новата визия на Алекс Раева ще пожъне успех. Причината – професионалните фотографи и дизайнери са използвали същия похват, с който само преди няколко месеца китайския „Harper’s Bazaar” успя да привлече интереса на цял свят, публикувайки плашещи фотоси на Сара Джесика Паркър.

Снимките на състарената актриса, която не приличаше на себе си, се превърнаха в истински хит и успяха да предизвикат разпалена дискусия в интернет пространството. Очакваме това да се случи и със снимките на Алекс Раева, на които гримът, прическата и дори стилът на обличане са идентични с тези на Сара Джесика Паркър.

Убедете се сами:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.