Aфера с Бойко Борисов прави Русата Златка победител в Big Brother All Stars 2013!?

Бойко лобира за победата на Златка Райкова

Кратка авантюра между Бойко Борисов и Златка Райкова изпрати русата изкусителка на финала на Big Brother All Stars 2013. За победата на Русата Златка в риалити формата лобирал бившия премиер, гласят клюките, които се разнасят из коридорите на „Нова телевизия”.

На няколко пъти Бойко Борисов имал разговори с продуцента на шоуто Нико Тупарев и лично го убедил, че Златка Райкова трябва да остане до финала, а защо не и да стане любимата звезда на България, пише вестник „Всеки ден”. Според изданието, Русата Златка имала афера с лидера на ГЕРБ преди няколко месеца. И въпреки че днес отношенията им са чисто приятелски, Борисов не спира да подкрепя любимката си и дори лобира за победата й в шоуто. „Само чудо може да отмъкне голямата награда от ръцете на Златка Райкова”, коментират от кухнята на Big Brother All Stars 2013.

Според запознати, именно Бойко Борисов е човекът, който помогнал на Златка Райкова да се отърве от бившия си приятел Камен Балбузанов – Куката. След като миската напуснала Куката, набързо завъртяла главата на бившия премиер. Авантюрата им била краткотрайна. И двамата били наясно, че помежду им не може да има нещо сериозно. Малко след това Златка срещнала ММА боеца Георги Валентинов, а Бойко Борисов благословил връзката им.

категории: 

Коментари

Comment: 
Ха, такааа !! - ПрУдУцентьитьиии, дайте СМС Nº за Хининус! ... Останалото сА разбрА..

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.