80-годишна изуми „Великобритания търси талант” (ВИДЕО)

Това изпълнение ще ви шашне

80-годишна баба изуми „Великобритания търси талант”. Възрастната жена и сценичният й партньор успяха да вдигнат журито и публиката на крака, а видеото с изпълнението им се превърна в истински хит в мрежата.

Само в YouTube танцът се радва на над 12 милиона гледания за по-малко от седмица. Изпълнението на Пади, която през юли ще навърши 80 и сценичният й партньор Нико започва съвсем спокойно и никой не очаква, че само след няколко секунди ще стане свидетел на едно от най-запомнящите се изпълнения на сцената на „Великобритания търси талант”.

И публиката, и журито я подценяват, а един от съдиите дори натиска червения бутон. Изведнъж обаче темпото рязко се променя и Пади демонстрира невероятни танцували умения, на които биха могли да завидят доста от младите жени.  

Пред изумените погледи на всички бабата споделя, че е бивша професионална балерина. Отказала се от танците, когато се омъжила. Тогава била на 22 години. Грижите за семейството и 4-те й деца я отдалечили от танците, но тя винаги ги е носила в кръвта си. Доказателството – дори и след толкова години Пади демонстрира невероятни умения на сцената.

Убедете се сами:

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.