Какъв рекорд! 21-годишна "оправя" по 30 на ден!

Полякиня бройка по 30 на ден

21-годишна блогърка смята да постави шокиращ рекорд. Ана Лисевска е твърдо решена да влезе в историята на човечеството като жената, която е успяла да „оправи” 100 000 представители на силния пол! В блога си полякинята изчислява, че за да постигне този рекорд, ежедневно в продължение на 10 години трябва да си ляга с по 30 мъже. Към момента Ана е „почти девствена”, тъй като в тефтерчето й фигурират едва около 300 бройки.

В блога си 21-годишната Ана Лисевска обяснява, че обожава забавленията под завивките и дори приканва желаещите да й пишат. „Всеки, който се интересува може да ми пише на блога”, заявява Ана, правейки изричното уточнение, че няма да приема оферти от пияни и агресивни мъже, както и от непълнолетни. Всички останали могат да се наредят на опашката, при това напълно безплатно.

„Убедена съм, че ще успея да поставя този рекорд”, пише Ана Лисевска, която е сигурна, че сексът ще я направи по-здрава и по-уравновесена.

категории: 

Коментари

Comment: 
30 choveka po min. 15 min. = 450 min. toest 7 chasa i 1/2 eheee ima vreme za oshte desetina da nasedne v barzinkata ajajjajajaja ludi hora e palno na toia sviat

Comment: 
Kak i e bloga?

Comment: 
ohhh i az tova tarsia ot 2 chasa :(

Comment: 
Ето я бе- http://website.informer.com/visit?domain=anialisewska.pl

Comment: 
RAMONES, благодаря, сега ще й пиша

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.