хороскоп 2016

Годишен хороскоп 2016

Пълен хороскоп за 2016

Какво е подготвила новата 2016 година за представителите на различните зодиакални знаци? Подходяща ли е годината на Маймуната за взимане на важни решения, ще ви върви ли в любовта и бизнеса? Вижте пълния си хороскоп за 2016 в LifeStyleBG.com

Годишен хороскоп 2016 – зодия Риби

За представителите на зодия Риби 2016 година ще бъде значима от гледна точка на финансов растеж, любовни връзки, далечни пътувания и отношения в семейството.

Нептун, който миналата година преминава през вашия знак, стимулира шестото ви чувство. През 2016 година ще осъзнаете истински кой ви е близък и кой искате да бъде близо до вас.

Годишен хороскоп 2016 – зодия Водолей

2016 година обещава да стане важен период в професионалната дейност на зодия Водолей. Голям пробив ще направят много от представителите на тази зодия в кариерата, особено през втората половина на годината. Юпитер, със своите благоприятни тенденции, ще влезе в знака на Рак в зоната на работата и службата на вашата астрограма. Под това влияние ще усещате късмет и защита на работното място. Ще порасне вашият ентусиазъм и оптимизъм. Това ще ви помогне да придобиете смелост и да поемете повече задачи. Ако търсите работа, изпращайте вашите CV-та след 26 юни 2016 г., тъй като това е най-доброто време от гледна точка на професионалната реализация и перспективи. Опитайте се да направите най-важните неща през втората половина на годината.

Годишен хороскоп 2016 – зодия Козирог

През 2016 ще продължат дълбоките промени в живота на Козирозите. Плутон през цялата година ще бъде във вашия собствен знак и тази тенденция ще се запази до 2024 година. Не трябва да се противопоставяте на промените, които ви е подготвила тази планета. Само тогава ще можете да си осигурите стабилно положение и власт.

Страници