хороскопи 2016

Любовен хороскоп 2016 - зодия Дева

Ако вече сте женени, очаквайте малки проблеми в брака. Те могат да се появят още през януари, но ще се задълбочат през март, август и октомври. Внимавайте, следете за тяхната поява, защото ако не ги забележите на време, те могат да се появят отново и то в по-сериозна фаза. Можете да разчитате на навиците си, особено когато трябва да избегнете конфронтация или задълбочаване на отношенията с партньора ви. Може би имате склонност да не споделяте проблемите си, но трябва да бъдете сигурни, че това не е начин да избегнете сериозните разговори.

Любовен хороскоп 2016 Лъв

За семейните представители на зодия Лъв периодът до 18 юни ще крие много неясноти в брака. Ако се постараете повече, ще постигнете лесно благоприятен развой на нещата. Но от друга страна съществува опасност вие и вашият партньор да се стремите към различни неща. Възможно е и двамата да сте малко повече сприхави през този период и да се сблъскат противоположни сили - едните да пораждат конфликти, другите да пораждат хармония.

Любовен хороскоп 2016 Рак

През 2016 година семейните Раци ще изпитат силното влияние на Венера и вероятно ще започнат да гледат на брака си по нов начин. Бъдете съвсем честни със себе си. Помнете обаче, че никой брак не е съвършен и трябва да различавате дребните и незначителни раздразнения от сериозните проблеми.

Любовен хороскоп 2016 - Близнаци

Семейните представители на зодия Близнаци трябва да обърнат повече внимание на брака си. Не пренебрегвайте задълженията си, защото в противен случай горчиво ще съжалявате. Изяснете съмненията си през януари. Само пълната искреност ще ви помогне да се справите с тях.