хонорари

Скандал! Big Brother остави без хонорари 4 от звездите си

Ели Владкова, Пенка, Джийсън и Киро без хонорари от Биг Брадър

Лют скандал се заформи около най-обсъждания риалити формат в България. Продуцентите на Big Brother отказват да изплатят хонорарите на четирима от участниците. Новината сподели една от потърпевшите Ели Владкова.

Ето ги хонорарите в Big Brother All Stars 2013

Ето ги хонорарите в Big Brother All Stars 2013

Прецакани ли са звездите от Big Brother All Stars 2013 и за какво всъщност се борят? Още със старта на риалити формата стана ясно, че хонорарите са в пъти по-малки от тези във VIP Brother. За разлика от приключилият формат обаче в настоящия има и голяма награда, което до известна степен оправдава малкото пари, с които ще си тръгнат участниците.

Нико Тупарев се видя в чудо с голямата награда в Big Brother All Stars 2013!

Нико Тупарев и компания се видяха в чудо с голямата награда в Big Brother All Stars 2013. Три дни след старата на риалити формата, все още не се е намерил спонсор, който да осигури материална награда за победителя, разбра LifeStyleBG.com.

Вижте хонорарите във VIP Brother 2013!

1 500 000 лева! Това е общата сума на хонорарите, които ще бъдат разпределени между звездите във VIP Brother 2013. След Парис Хилтън, която ще грабне 200 000 долара за по-малко от три дни, най-скъпоплатената участничка е Ирина Флорин.

Разкриха хонорарите на звездите от „Пайнер”!

Разкриха хонорарите на звездите от "Пайнер"

Автентичен списък на хонорарите на звездите на „Пайнер” публикува собственик на заведение във Facebook страницата „Поп Фолк-News”. Списъкът, който е за месец юли, разкрива тарифите на едни от най-оборотните чалга изпълнителки у нас.