уволнение

Любо Нейков яхна метлата – уволнява наред

Любо Нейков бесен заради ниския рейтинг на "Голата истина"

Продуцентът и водещ на „Голата истина” Любо Нейков се разбесня. Актьорът е все по-изнервен от ниския рейтинг на шоуто и уволнява наред.

Иво Сиромахов изгонен от „Шоуто на Слави” заради Мартина?

 Иво Сиромахов изгонен от „Шоуто на Слави” заради Мартина?

Защо Иво Сиромахов напусна толкова мистериозно „Шоуто на Слави”? Въпрос, който феновете си задават вече втори месец. До момента никой не е обяснил официално каква е причината внезапната разлъка. В публичното пространство пък се появи нова клюка, според която виновна за взрива в отношенията между Слави Трифонов и Иво Сиромахов е балерината Мартина.

Слави Трифонов изгони Иво Сиромахов и Филип Станев?

Иво Сиромахов и Филип Станев вече не са част от екипа на Слави Трифонов, гласи последната клюка, която набързо обиколи социалните мрежи и хвърли в смут почитателите на шоуто.

Ани Цолова и Виктор Николаев аут от bTV! Подписаха с Нова телевизия!

Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV

Официално! Ани Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV. Водещите на сутрешния блок се местят в конкурентната Нова телевизия, съобщиха от медията. Все още не са ясни подробности. По всяка вероятност Ани и Виктор ще изместят Мира Иванова и Христо Калоферов от сутрешния блок.

bTV излезе с официално изявление за уволнението на Ани Цолова и Виктор Николаев!

bTV излезе с официално изявление за уволнението на Ани Цолова и Виктор Николаев!

Новината за уволнението на Ани Цолова и Виктор Николаев се превърна в най-обсъжданата тема в интернет пространството. Форумите и социалните мрежи са пълни с коментари на интернет потребители, които се питат, дали наистина от bTV са били шута на водещите. От телевизията не останаха безразлични и направиха официално изявление по случая.

Страници