Тервел Пулев

Диана Ненова влезе във VIP Brother! Ето какво й обеща Тервел!

Тервел Пулев и Диана Ненова се женят след VIP Brother

Диана Ненова влезе в къщата на VIP Brother, но не за да участва в шоуто, а за да проведе сериозен разговор с Тервел Пулев. Преди няколко дни Големият брат поканил жената на боксьора в изповедалнята и двамата имали няколко минути, в които изяснили отношенията си.

Тервел Пулев и Диана Ненова – разделени от години

Тервел и Диана – разделени от години

В последните няколко седмици една от най-обсъжданите двойки са боксьорът Тервел Пулев и половинката му Диана Ненова. Покрай участието на Тервел във VIP Brother и краткотрайния му флирт с фолк певицата Лияна, все по-често се говори за раздяла с майката на детето му.

Лияна и Тервел го направили във VIP Brother?

Флиртът между Лияна и Тервел Пулев е имал своята кулминация във VIP Brother. За това намекна водещата Венета Райкова, която обяви в национален ефир, че е чула от екипа на предаването и от операторите, че певицата и боксьорът са преминали границите.

Tервел Пулев се отрече от Лияна! Ето кой го посъветва!

Кой посъветва Тервел да се отрече от Лияна?

„Искам да уверя всички, че между мен и Лияна не се е случило нищо. Аз имам жена и дете, които обичам”. С тези думи се обърна към зрителите на VIP Brother Тервел Пулев във вечерта на елимнациите. Ни в клин, ни в ръкав, боксьорът реши да се оправдава пред цяла Българя за флирта си с фолк певицата. Откровенията му предизвикаха сълзи в очите на Лияна и бурни реакции в интернет пространството.

Бербатов утешава жената на Тервел Пулев!

Най-добрият ни футболист Димитър Бербатов утешава жената на Тервел Пулев Диана Ненова. Волейболистката била съсипана от игричките на боксьора с Лияна във VIP Brother и единственият човек от когото потърсила съвет бил Димитър Бербатов.

Страници