Тервел Пулев и Диана Ненова – разделени от години

Тервел и Диана – разделени от години

В последните няколко седмици една от най-обсъжданите двойки са боксьорът Тервел Пулев и половинката му Диана Ненова. Покрай участието на Тервел във VIP Brother и краткотрайния му флирт с фолк певицата Лияна, все по-често се говори за раздяла с майката на детето му.

Официално Тервел и Диана са все още двойка, но напрактика са разделени. За последните 4 години двамата са прекарали заедно едва няколко месеца. „С жена ми никога не сме били като другите двойки”, призна наскоро Тервел Пулев, обяснявайки, че заради професионалните си ангажименти двамата се срещат от дъжд на вятър. „Живеехме заедно само когато си направихме бебето”, заявява Тервел и допълва философски, че в това е тайната на щастливата им връзка, тъй като реално двамата нямат време да си омръзнат.

„Отношенията им наистина са сложни”, признават пред „Уикенд” близки до Тервел Пулев и Диана Ненова и допълват, че през последните години двамата са като истинско семейство на празници и преди лагери. „Виждат се едва по 10-20 дни в годината”, заявяват приятели на звездната двойка, които не крият, че Тервел и Диана са си дали пълна свобода и това е причината Диана Ненова да не осъжда флирта му с Лияна.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.