Любовница на Слави Трифонов направи шокиращи признания!

Слави Трифонов и Звезделина Иванова

Скандалната моделка Звезделина Иванова хвърли „бомба” в публичното пространство. Брюнетката се осмели да разкрие най-пикантните тайни на Слави Трифонов. Пред „Всеки ден” близки до Звезделина признаха, че наистина красавицата е имала афера с шоумена.

Двамата се засекли случайно в известно заведение преди няколко месеца. През цялото време Слави кавалерствал и я черпел с питиета и съвсем очаквано вечерта приключила в дома му. Минути след като се насладил на тялото й, Дългия я изгонил без да му мигне окото, пише hotarena.net. „Той така постъпва с всички бройки”, коментират запознати. Именно това била и причината Звезделина Иванова да признае, че Слави Трифонов е изневерил на Мартина с нея.

Звезделина Иванова потвърдила и слуховете, които се носят в публичното пространство, че Слави Трифонов е обрязан. „Да, като турчин е”, признала пред най-близките си приятелки моделката, допълвайки, че въпреки всичко е добър любовник, а прякорът му „Дългия” не е случаен.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
Аууу женската злоба граници няма :) сега като я изхвърлил след купона та голяма работа - за жена ли да си я вземе не мога да разбера ХА

Comment: 
еми да си я земе бе дъртия пръч до кога ще си развява байрака

Comment: 
da si ia zeme ama NISHTE - vzemi ia ti :)

Comment: 
dai q bate nasam, shtom ne q iskate vie

Comment: 
2-ме се карат 3-тия - тоест Аз печеля - хайде от мен да мине аз ще я поема девойката ;)

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.