скандал

Нов скандал във фолка: Силвия нападна Галена!

Силвия напдана Галена

Нов скандал разтърси фолка. Часове след като Галена грабна титлата „Певица на 2013”, колежката й Силвия я нападна във Facebook, видя LifeStyleBG.com.

Сеир в нета! Николета и Моника Валериева се хванаха за гушите!

Николета Лозанова и Моника Валериева се хванаха за гушите. Месеци след скандала, в който името на моделката бе замесено с това на Валери Божинов, Николета реши отново да атакува, видя LifeStyleBG.com.

Виктор Николаев в неплатен отпуск след скандал в „Нова телевизия”

Виктор Николаев в неплатен отпуск след скандал в „Нова телевизия”

Скандал за пари прати Виктор Николаев в неплатен отпуск.  Миналата седмица топ водещият на „Нова телевизия” имал сериозен спор с шефовете в медията,които отказали да увеличат трудовото му възнаграждение, което станало и причина за внезапното му отсъствие от екран.

Станка Златева в афера с колежка?

Станка Златева в афера с колежка?

Огромен скандал с участието на Станка Златева и Мира Радева се разразил в къщата на VIP Brother 2013. Пред погледите на всички съквартиранти социоложката обявила,  че знае истината за Станка.

След скандалното изказване: Антон Радичев нападна Стоянка Мутафова!

Антон Радичев нападна Стоянка Мутафова

Страшен скандал тресе актьорските среди. Дни след като легендарната актриса Стоянка Мутафова нападна по доста груб начин колегата си Антон Радичев, актьорът не й остана длъжен и изрази своята гледна точка относно скандалното изказване на Мутафова, че е бил любовник на Георги Парцалев.

Страници