Седмичен хороскоп 9-15 декември 2013 (II част)

Хороскоп от 9 до 15 декември 2013

Вашият хороскоп за периода от 9 до 15 декември 2013 година

 

Везни

Седмицата ще постави началото на нов професионален период.  Ще бъдете уверени в действията си и ще вършите всичко с лекота. Периодът е подходящ за нови начинания и преговори за ново работно място.

Сериозен разговор вкъщи може да доведе до неочаквана развръзка. Ако сте сигурни в любовта на партньора си, не позволявайте да се стигне до раздяла. Поставете се от страната на любимия човек и се опитайте да погледнете на ситуацията през неговия поглед. Необвързаните имат шанс за започване на нова авантюра, която само времето ще покаже, дали ще прерасне в нещо сериозно.

 

Скорпион

Спокойствие и монотонност цари на работно място. Седмицата няма да бъде натоварена, така че помислете за бъдещите си творчески планове, които ще имате възможност да реализирате в началото на следващата година. Не забравяйте, че всеки проект  трябва да бъде върху солидна основа.

С много положителни емоции в личен план ще бъде наситена новата седмица. Очакват ви приятни моменти с любимите хора и непринудени флиртове, които ще ви накарат да се почувствате желани. Въпреки това не бързайте да започвате сериозна връзка.

 

Стрелец

Успешна седмица очаква Стрелците.Професионализмът, с който работите няма да остане незабелязан и е възможно да получите предложение за ново бизнес начинание или нова позиция. Фокусирайте се върху важните неща, резултатите няма да закъснеят.

Настроени сте романтично и ще ви иска да прекарвате повече време с любимия човек. Ще получите интересно предложение, а в края на периода ще планувате дългоочакваната почивка. Не взимайте прекалено насериозно думите на близките си.

 

Козирог

Заети сте  с прекалено много задачи на работното място, а липсата на време за изпълнението им ще ви изнерви допълнително. Опитайте се да запазите самообладание и не влизайте в сериозни пререкания с колеги и началници. Те също са доста ангажирани.

Старайте се да не натоварвате близките си с професионалните си проблеми. Използвайте периода за подобряване на отношенията с любимия човек. Отделете повече време на близките си, които разчитат на вашата подкрепа.

 

Водолей

Седмицата не ви вещае зрелищен успех, но със сигурност ще се изкачите на по-горно стъпало в професионален план. Финансовото ви състояние е стабилно. Тези от вас, които търсят нова работа, ще получат интересно предложение.

В личен план се нуждаете от промяна, инициативата за която трябва да поемете лично. Партньорът ви разчита прекалено много на вас и няма да бъде трудно да го убедите в каквото и да било.

 

Риби

Не предприемайте нови стъпки в професионален план, защото рискувате да загубите вече изградените позиции. В средата на седмицата, тези от вас,които търсят нова работа ще получат предложение, което си струва да обмислят.

На любовния фронт ще жънете успехи. Отнасяйте се с разбиране към нуждите на партньора си, който от дълго време чака да поемете инициативата във вашата връзка. Необвързаните ще се впуснат през глава в нова връзка, която има реални шансове да прерасне в красива любов.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.