Седмичен хороскоп 7-13 април (2 част)

Седмичен хороскоп 7-13 април

Везни

Делова сполука очаква Везните през новата седмица. Ще ви се отдаде възможност за подписване на договор, който обещава добри финансови приходи. Пред някои могат да се открият възможности за професионална реализация в чужбина.

Увереността в личните ви качества ще изиграе положителна роля и в любовния ви живот. Случайна среща би могла да прерасне в сериозна връзка. Бъдете внимателни зад волана и избягвайте конфликтите в семейството.

 

Скорпион

Успешната реализация на служебните дела ще мотивира Скорпионите за предприемане на промяна на работното място. Имате нужда от нещо новo и иновативно и сега е идеалният момент за допълнителни бизнес инвестиции. Подписаните през този месец  договори ще бъдат успешни.

В любовен план седмицата обещава много положителни емоции. Ще получите признание от любимия човек, което чакате от доста време. Самотните Скорпиони ще имат желание за срещи с нови хора, а флиртовете ще бъдат неизбежни.

 

Стрелец

Успешна работна седмица очаква Стрелците. Имате много нови идеи, а периодът е подходящ за реализирането им. Седмицата е изключително полезна и за преговори за по-висока заплата. Шанс за преговори с работодатели имат и безработните представители на зодиакалния знак. Евентуално назначение обаче може да се очаква след великденските празници. Периодът не е подходящ за теглене на заеми.

Прекарайте повече време със семейството си. Ако имате проблеми във връзката си, сега е моментът да ги решите. Добра новина в края на седмицата ще ви зареди с много положителни емоции. Уикендът е подходящ за пътувания.

 

Козирог

За да постигнете успех на работното място, трябва да сте готови на много компромиси. Имате прекалено много задължение, и колкото да ви се иска, няма да може да се справите със всичко. Не започвайте работа по допълнителни задачи и се пазете от спорове с колеги, които могат да прераснат във война.

Разногласия с любимия човек ще развалят настроението ви през втората половина на седмицата. Повод за сериозно притеснение няма, освен ако не използвате спора за да унижите човека до вас, припомняйки му скандални факти от миналото.

 

Водолей

Бавно, но сигурно започвате да се изкачвате по стълбичката на професионалния успех. Доказателство за това са провокациите от колеги, които все по-често ще се опитват да ви „подливат” вода. Старайте се да бъдете над тези неща, освен ако не се стигне до по-сериозни „сблъсъци”. Свободното си време в службата използвайте за плануване на бъдещите си планове.

Ако търсите промяна в личния си живот, сега е моментът. Ще ви се отдаде възможност да осъществяване на стара ваша мечта. Не пропускайте шанса, още повече че ще се радвате на финансова подкрепа от семейството си. Бъдете внимателни с флиртовете.

 

Риби

Проблемите на работното ви място няма да се решат с вълшебна пръчица. Проявете повече инициативност, за да разберете къде грешите. Ако не може да се справите сами, потърсете помощта на човек с опит. Бъдете отговорни и към текущите си задачи, защото рискувате да загубите позициите, които сте си изградили.

Малко повече инициативност няма да бъде излишна и в личния ви живот. Връзката ви върви по инерция и е крайно време да вземете нещата в свои ръце. В края на периода – новини от чужбина.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

Вижте още: Месечен хороскоп за април 2014

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.