Седмичен хороскоп 13-19 януари 2014 (2 част)

Вашият хороскоп за периода от 13 до 19 януари

 

Везни

Преди да пристъпите към вземането на важи решения в службата, се уверете, че имате план за действие. Бъдете отворени към критики и се вслушвайте в съветите на началниците. Ако погледнете на ситуацията от различен ъгъл, бихте могли сам да откриете грешките си.

 Ако имате проблеми във връзката, сега е моментът да изясните отношенията си с партньора.  Отделете повече време за почивка и спорт.

 

Скорпион

Изпълнени  с енергия и желание за работа ще бъдат Скорпионите през новата седмица. Още в първите дни ще получите признание за труда си,а това допълнително ще ви мотивира.  Седмицата е подходяща за започване на нов бизнес и инвестиране в нови проекти.

В личен план седмицата ще бъде доста емоционална. Ваш близък ще потърси подкрепата ви за решаването на неотложен проблем. В живота на самотните Скорпиони ще влезе нов човек, с когото е възможно да се стигне до създаване на семейство.

 

Стрелец

Няма да се оплаквате от липса на желание за работа през новата седмица. Ще ви се отдаде възможност за сериозен разговор с шефа. Не я пропускайте, от нея ще зависи израстването ви в кариерата.

В личен план не ви очаква кой знае каква промяна в първите пет дни. Уикендът обаче е подходящ за срещи с приятели и нови запознанства. Необвързаните имат реален шанс да срещнат половинката си.

 

Козирог

Новата седмица ще изправи Козирозите пред ново предизвикателство.  Ще намерите време да изпълните всичките си текущи задачи, а към края на периода дори е възможно да започнете работа по нов проект.  

Прекалено големи перфекционисти сте и  това може да доведе до конфликт в семейството. Не налагайте волята си на всяка цена, ако искате да си спеститe излишни емоции.  Отделете повече време за сън  и почивка.

 

Водолей

За да постигнете успех на работното място трябва да се концентрирате максимално. В последните няколко седмици вършите всичко по инерция,а това не се харесва на шефовете. Покажете малко повече хъс и желание за развитие, ако искате да запазите работното си място.

За разлика от службата,в личен план няма да ви липсва енергия. Ще бъдете изпълнени с желание за живот и цялото си свободно време ще оползотворите в срещи с приятели и пътувания.

 

Риби

Тази седмица няма да се различава от другите. Ще успеете да завършите в срок поетите ангажименти. Пазете се от финансови измами и не инвестирайте пари в нови проекти, освен ако не сте сигурни в успеха си.

В любовен план Рибите не трябва да имат каквито и да било притеснения. Ще се радвате на приятни мигове с любимия човек, а единственото, което се изисква от вас е да бъдете себе си. Уикендът посветете на любимите си занимания.

 

ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА, ВИЖТЕ ТУК>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.