Седмичен хороскоп от 6 до 12 януари 2014 (2 част)

Седмичен хороскоп от 6 до 12 януари 2014 (2 част)

Вашият хороскоп за периода  6-12 януари 2014. Ето какво ви очаква през идната седмица:

 

Везни

Това е седмицата в която Везните трябва да помислят в каква посока искат да развиват кариерата си. Ще получите интересно предложение. Внимателно преценете плюсовете и минусите.

В личен план бъдете по-спокойни и сдържани и не налагайте волята си на всяка цена.  Конфликт в семейството ще помрачи уикенда.

 

Скорпион

Настоящата седмица ще бъде най-ангажирана на работното място. През този период ще трябва да се справите освен с рутинните си служебни ангажименти и със сериозно предизвикателство. Бъдете спокойни и действайте по-уверено. Въпреки че няма да го покажат, шефовете ще оценят уменията ви.

В личен план бъдете по-емоционални. Отделете повече време на любимия човек.  Уикенд извън града ще се отрази чудесно на връзката ви.

 

Стрелец

Предложение за нова работна позиция ще наруши спокойствието ви през настоящата седмица. Въпреки че предложението ще бъде доста примамливо, бъдете критични и не бързайте да давате категоричен отговор.

В личен план държите нещата под контрол. Използвайте пълноценно свободното си време. Почивка не значи непременно да лежите пред телевизора. Разходка сред природата, среща с приятели или просто отдаване на любимо занимание, ще ви се отрази добре.

 

Козирог

Успешна седмица в професионален план очаква Козирозите. Отдавна планувате да започнете работа по нов проект и сега най-накрая ще ви се отдаде възможност. Помислете добре преди да инвестирате средства.

Свободното време отделете единствено за себе си.  Ваши близки ще се опит да наложат мнението си при вземане на важно решение. Ако не сте сигурни, че ще постъпите правилно, не правете каквото и да било.

 

Водолей

Имате големи планове от професионален характер. Тяхното осъществяване обаче няма да бъде толкова лесно,колкото сте си го представяли. Бъдете по-търпеливи и продължавайте да работи с хъс. Рано или късно нещата ще се подредят.

В личен план не ви очакват никакви емоции, ако сами не си ги създадете. Време е да излезете от „черупката” си и да вземете живота си в ръце. В никакъв случай обаче не взимайте прибързани решения.

 

Риби

Съсредоточени сте върху работата си и реализацията на бъдещите планове. Ако искате да успеете, трябва да разчитате само и единствено на себе си. Не позволявайте на колеги и началници да развалят доброто ви настроение, както и да вземат решения вместо вас.

Седмицата ще започне със семеен спор. Изяснете отношенията си с любимия човек. В края на периода – ново запознанство, което има големи шансове да прерасне в красива любов.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>>>

 

Вижте още: ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2014

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.