Седмичен хороскоп от 28 април до 4 май (част 2)

Вижте хороскопа си тук

Везни

На работното място бъдете търпеливи. Няма лошо от време на време планът да бъде променян и да бъде давано място на нови и свеж идеи, но настоящата седмица не е най-подходяща. Бъдете търпеливи и подгответе почвата, така, че в следващите седмици да успеете да реализирате голямата промяна, за която мечтаете от дълго време.

Малко повече спонтанност и страст ще се отразят добре на връзката ви. Опитайте да се поставите на мястото на партньора си и да разберете какво му липсва. Необвързаните да не се отчайват,съвсем скоро ще срещнат любовта.

 

Скорпион

Бъдете отворени за нови възможности и предложения на работното място. Седмицата е подходяща за дългосрочно плануване на бъдещите цели. Онези от Скорпионите, които развиват собствен бизнес с помощта на сътрудници, да си отварят очите на шест. Неволна грешка от страна на бизнес-партньора, заплашва да ви донесе куп главоболия и безсънни нощи.

В любовен план използвайте положителната енергия на Венера и позволете на връзката ви „да диша”. Не искайте да доминирате на всяка цена, вслушвайте се и в съветите на половинката си. В края на седмицата, близък човек ще ви зарадва с хубава новина, която най-вероятно ще стане причина за пътуване извън града.

 

Стрелец

По отношение на кариерата и финансите звездите няма да бъдат прекалено благосклонни към Стрелците. Използвайте новата работна седмица за да планувате работата си през следващия месец. Не се преуморявайте и не започвайте работа по нови проекти. Запазете енергията си за следващия месец, защото ще ви бъде необходима.

Прекалено сте пасивни в личния си живот и това може да стане повод за сериозен конфликт с партньора. Покажете повече заинтересованост дори за нещата, които не ви засягат пряко. Обърнете внимание на здравето си на начина си на хранене. Седмицата е подходяща за започване на една добре балансирана диета.

 

Козирог

Възползвайте се от възможностите, които ще се открият пред вас през новата работа седмица, но не вземайте необмислени решения. Ако успеете да запазите хладнокръвие ще излезте чисти от интригите, които се плетат на работното ви място. Бъдете премерени в харчовете и не давайте заеми, тъй като вероятността да не получите парите си обратно е голяма.

Свободното си време посветете на семейството. Бъдете търпеливи в общуването си с партньора и се опитайте заедно да преодолеете проблемите във връзката ви. Необвързаните ще имат възможност за нови срещи и запознанства.

 

Водолей

На работното си място демонстрирайте търпение и увереност. Въпреки че още в първите няколко дни проблемите в службата ще са факт, не губете вяра в собствените си възможности. Възползвайте се максимално от непринудените разговори с колеги, които могат да ви разкрият доста неща, които дори не сте подозирали, че се случват под носа ви.

Бъдете спонтанни и решителни в личния си живот. Забравете за проблемите в службата и се отдайте на любимите си занимания. Ако отскоро сте встъпили в нова връзка, не пришпорвайте нещата, възможно е разочарование.

 

Риби

Когато става дума за работа, звездите са на ваша страна. Докажете, че сте способни и заемането ви на настоящата длъжност не е случайно. Благодарение на амбицията  и начина си на мислене, бавно, но сигурно ще започнете да реализирате целите си. Не бъдете прекалено мнителни към колеги, които ще се опитат да ви помогнат със съвет.

През новата седмица обвързаните Риби ще бъдат изключително любвеобилни и ще се стараят да угодят по всякакъв начин на партньора. В замяна ще получите разбирателство и подкрепа във всяко едно отношение. В края на седмицата – добри новини от чужбина.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.