Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари 2014 (2 част)

Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари 2014 (2 част)

Каква ще бъде новата седмица за представителите на различните зодии? Вашият хороскоп от LifeStyleBG.com:

 

Везни

Седмицата няма да бъде от най-успешните в професионален план за Везните. Имате доста идеи и планове, които дори и да имате време да осъществите, няма да донесат желания резултат веднага. Бъдете търпеливи – ако работите според правилата, първите признаци на успеха ще забележите още в началото на февруари.

Решаването на стари конфликти, свързани с наследствен имот ще бъдат водещи през новия период.  Внимателно преценете как да действате в тази ситуация, тъй като един подобен спор би имал сериозни последствия за по-нататъшните отношения с роднините.

 

Скорпион

Работната седмица ще започне с ново предложение за Скорпионите. Приемете ли го, бъдете готови за много безсънни нощи и упорита работа през следващите няколко месеца. Ако все пак прецените, че силите ви няма да стигнат да се справите с предизвикателството, не затваряйте напълно всички врати.

В любовен план не ви очакват кой знае какви обрати. Кратка авантюра ще приповдигне настроението ви, за започване на сериозна връзка обаче не може и дума да става. Отделете повече време за спорт и срещи с приятели.

 

Стрелец

Работната седмица ще бъде успешна и ще се почувствате удовлетворени от постигнатите резултати. Това обаче не бива да вдига прекалено самочувствието ви, тъй като конкуренцията не спи. Бъдете нащрек и още отсега помислете за реализирането на нови проекти, с които да затвърдите позициите, които имате. Онези от Стрелците, които търсят нова работа, ще получат интересно предложение.

Конфликти и спорове с любимия човек ще ви съпътстват през целия период. Бъдете по-сдържани и готови на компромиси. Седмицата е подходяща за инвестиция в движими и недвижими вещи.

 

Козирог

В професионален план се нуждаете от промяна, която да върне желанието ви за работа и успехи на работното място. Концентрирайте се върху това как да бъдете успешни на сегашната си позиция, а не в търсене на нови възможности. Не подписвайте договори, освен ако не е наложително.

Време е да вземете живота си в ръце. Периодът е подходящ за изясняване на семейни проблеми. Говорете открито за нещата, които ви притесняват и не се колебайте да потърсите помощ и съвет от родители и близки роднини.

 

Водолей

И през настоящата седмица ще работите с желание и хъс, но за съжаление резултатите няма да бъдат мигновени. Но това не бива да ви отчайва. Бъдете постоянни и само след няколко седмици ще усетите положителната промяна. В службата не влизайте в излишни спорове с колеги.

И ако на служебното място съумеете да се предпазите от конфликти, то в личен план едва ли ще успеете. Очертава се сериозен сблъсък с близък човек, който ще развали настроението ви за дни наред. В любовен план ви очакват изцяло положителни емоции.

 

Риби

Още в началото на периода Рибите ще пожънат очакван успех на работното място. За да продължите положителната тенденция е необходимо да отделите повече време за планиране. Обърнете внимание и на най-дребните детайли и не забравяйте, че дългосрочният успех се дължи на добра стратегия.

Любовен флирт може да преобърне живота на Рибите на 180 градуса. Помислете добре преди да се впуснете в приключението, особено ако имате сериозна половинка. Не харчете с лека ръка, тъй като финансовото ви състояние не е стабилно.

 

ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА, ВИЖТЕ ТУК>>>

 

Харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате всичките ни хороскопи

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.