Седмичен хороскоп от 25 ноември до 1 декември 2013 (II част)

Какви предизвикателства ви готви новата седмица и ще бъдете ли в състояние да се справите с всички предизвикателства в периода между 25 ноември и 1 декември, вижте в LifeStyleBG.com:

 

Везни

Седмицата ще бъде една от най-спокойните за Везните в професионален план. Нямате много работа и сега е моментът да планирате бъдещите си проекти. Обмислете всяка стъпка, преди да предприемете каквото и да било.  В личен план ще искате да избягате от скучното ежедневие, което ще доведе до конфликт с близките. Ще се чувствате неразбрани и няма да може да разчитате на пълната подкрепа на любимия човек.

 

Скорпион

Планетите са на ваша страна през тази седмица. Очакват ви успехи на работното място. Няма да е лошо, ако проявите малко дипломация, тя не е навредила на никого, а на вас може да помогне през настоящия период. Венера ще ви осигури прекрасни моменти с партньора, а самотните Скорпиони ще имат възможност за флирт, който на по-късен етап може да прерасне във връзка.

 

Стрелец

Отношенията ви с началниците бавно се подобряват. През седмицата ще бъдете в състояние да направите много повече, отколкото си мислите както на работното място, така и у дома. Внимавайте с разходите, не харчете с лека ръка. Вкъщи ви очаква сериозен разговор. Ако смятате, че връзката ви не върви, на обвинявайте за всичко партньора си. Поговорете и заедно се опитайте да решите проблемите.

 

Козирог

Козирозите са отдадени на работата си и ще се борят за своите идеи и през настоящата седмица. Ще се заемете с малко по-сложни задачи, към които ще бъде насочено цялото ви внимание. Професионални проблеми, които ще се стоварят на гърба ви, няма да повлияят на личните ви отношения и през цялата седмица ще бъдете настроени романтично. За първи път от доста месеци насам ще намерите време за себе си и за любимите си занимания.

 

Водолей

Напрегната в служебен план ще бъде и тази седмица за представителите на зодия Водолей. Мислете внимателно преди да се захванете с ново начинание. Обръщайте внимание на малките детайли, които в доста от случаите може да ви изиграят лоша шега. В личен план ще бъдете спокойни. Ако искате да избягвате от рутината, вземете нещата в свои ръце – романтична вечеря или бягство извън града ще съживят връзката ви.

 

Риби

В служебен план се подгответе за компромиси. Свикнали сте да доминирате, но да наложите идеите си през новата седмица ще бъде истинско предизвикателство. Вслушвайте се в съветите на началниците и ако е необходимо направете крачка назад. Забравете да налагате волята си и по отношение на партньора. Оставете се да бъдете водени.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Годишен хороскоп за 2014 година (II част)

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.