Седмичен хороскоп от 14 до 20 април 2014 (2 част)

Седмичен хороскоп от 14 до 20 април

Каква ще бъде седмицата от 14 до 20 април за различните зодии?

Везни

Ангажиментите ви на работното място няма да намалеят през следващата работна седмица, но още в средата на периода ще се видите резултатът от неуморната си работа през последните месеци. Много важно е да успеете да привлечете на своя страна хора, които биха могли да ви бъдат от полза в бъдещето професионално развитие. Изразявайте своята позиция, но бъдете и добър слушател. За околните е важно мнението им да бъде чуто.

В любовен план ви очакват незабравими мигове – обвързаните да помислят как да изненадат партньора си, а необвързаните да очакват ново запознанство.

 

Скорпион

Възползвайте се от кратката работна седмица, за да планувате добре новите проекти, с които сте се захванали в службата. Предстои ви да реализирате стара мечта, която изисква повече усилия.  Това обаче не бива да ви притеснява – амбициозни и упорити сте, което е предпоставка за успех, макар и на по-късен етап. Въпреки че финансовото ви състояние е стабилно, не харчете с лека ръка.

За да не си създавате излишно напрежение в личния живот, научете се да казвате „не”. Ще си спестите редица „главоболия”, ако се научите да поставяте себе си на първо място. Обърнете внимание на здравето си и избягвайте да давате заеми.

 

Стрелец

Като цяло новата седмица ще бъде спокойна в професионален план. Ще ви се отдаде възможност да подновите работата си по стар проект, който по една или друга причина сте „замразили”. Нямате основание да го спирате отново, още повече, че ще получите финансовата подкрепа. Пазете се от конкуренти, които ще опитат да ви изиграят подъл номер.

Възползвайте се от почивните дни, за да възстановите баланса във връзката си. Вашият партньор не може да чете мисли . Обяснете му какви са вашите очаквания и с общи усилия се опитайте да преодолеете проблемите.

 

Козирог

Козирозите ще бъдат изпълнени с енергия през новата седмица, а основната им цел ще бъде да увеличат приходите си. Ако вече сте опитали да стабилизирате финансовото си състояние и  не сте успели, нямате причина да не го направите отново.  Подгответе си добри аргументи преди да пристъпите към преговори и подписване на договори.

Постоянната ви ангажираност, дори в почивните дни, може да стане причина за конфликт с любимия човек. Опитайте се да отделите повече време за срещи с приятели и семейни пътувания. Ако възнамерявате да се впуснете в нова връзка, не се колебайте да направите първата крачка.

 

Водолей

Енергични и изпълнени с желание за работа сте, а това няма как да не бъде оценено от началниците. Възможно е дори да получите предложение за нова допълнителна работа. В края на периода ще бъдете зарадвани от неочаквано парично постъпление.

Обърнете внимание на малките неща, които ви правят щастливи. Посветете всяка свободна минута на семейството си и не се страхувайте да кажете от какво се нуждаете. Среща със стар приятел ще ви накара да изпитате носталгия по миналото.

 

Риби

Възможност за израстване в професионален план очаква Рибите през новата седмица. Още през първите дни ще получите предложение, което обещава по-стабилно финансово състояние. По принцип сте предпазливи и подлагате всичко на съмнение, този път обаче си струва да помислите.

В личен план седмицата ще бъде белязана от нежност и романтика. Отношението на партньора ще ви накара да се чувствате обичани и желани, а това без съмнение ще се отрази на цялостното ви настроение.  Срещи, изпълнени с приятни емоции очакват и самотните представители на зодията.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.