Седмичен хороскоп от 11 до 17 ноември 2013 (I част)

Очакват ли ви изпитания и каква ще бъде седмица от 11 до 17 ноември за представителите на различните зодии, вижте ТУК:

 

Овен

Една спокойна седмица очаква представителите на зодия Овен. С лекота ще изпълнявате рутинните си служебни ангажименти. Не рискувайте да се захващате с нови начинания, периодът не е подходящ. Обмислете добре бъдещите си планове и пристъпете към реализирането им едва към края на месеца. През седмицата отделете повече време за себе си. Сега е моментът, в който може да се отпуснете и да си позволите малка творческа почивка или просто да се отдадете на любимото си хоби.

В личен план изяснете отношенията си с любимия човек. Ако смятате, че има някакъв проблем, обсъдете ситуацията на четири очи.

 

Телец

През седмицата е изкючително важно да бъдете концентрирани. Само така ще избегнете стреса на работното място. Периодът ще бъде натоварен в професионален план, а шефовете няма да крият високите си очаквания. Ще се справите със задълженията си, само ако сте концентрирани.

Стресът на работното място ще се отрази зле на личните ви отношения. Очаква ви важен разговор с близък човек. Обсъдете ситуацията спокойно и в никакъв случай не позволявайте на гнева да вземе превес над здравния разум.

 

Близнаци

Амбициозни сте и това е периодът, в който ще имате възможност да покажете на какво сте способни. На работното си място ще жънете успех след успех. Не се притеснявате, ако резултатите не оправдават очакванията ви. Бъдете по-търпеливи, всичко върви по план и трудът ви няма да остане неоценен.

И в личен план ви очаква една безоблачна седмица с много положителни емоции. Необвързаните имат реален шанс да срещнат любовта.

 

Рак

На работното място не ви очакват изненади. Всичко върви по предварително начертания план, а това, че сте пълни с нови идеи, може да изиграе положителна роля по отношения на кариерата.

Очаква ви сериозен разговор с партньора, с когото от доста време не сте на едно мнение. Обсъдете спокойно нещата. Проблемите са временни и не застрашават връзката ви.

 

Лъв

Бъдете внимателни на работното място. Прекалената ви амбициозност и чувство за справедливост може да ви изиграе лоша шега. Опитайте се да бъдете по-дипломатични и да правите компромиси.

В личен план ви очаква една красива и изпълнена с любов седмица. Периодът е изключително подходящ за сключване на брак.

 

Дева

Седмицата започва с много професионални успехи за Девите. Хъсът и енергията, с които работите през последните няколко месеца, няма да останат незабелязана и в средата на периода е твърде вероятно да получите повишение в службата или предложение за ново бизнес начинание.

В личен план ви очаква една спокойна седмица. В края на периода е възможно пътуване.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ>

 

Месечен хороскоп за ноември

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.