Седмичен хороскоп от 10 до 16 март 2014 (2 част)

Седмичен хороскоп 10-16 март

Какво ви очаква в периода между 10 и 16 март според седмичния хороскоп?

Везни

Упоритостта и желанието, с което вършите работата си, ще даде очакваните резултати още през първите няколко дни на новата седмица. Везните ще имат възможност да подобрят значително финансовото си състояние, а това ще ги мотивира за достигане до нови висоти. В края на периода ще получите съвет от човек, който би могъл да изиграе важна роля в кариерното ви израстване.

Повече толерантност в общуването с партньора, ще се отрази добре на връзката ви. Бъдете отворени към получаване на съвети и не търсете непременно вината в другите. Периодът е подходящ за плануване на лятната ваканция.

 

Скорпион

Не надценявайте възможностите си на работното място. Ще си спестите редица главоболия, ако опитате да работите в екип. Покажете, че уважавате труда на колегите си и не давайте оценки за неща, които не ви засягат. Възможност за повишаване на доходите.

Черни облаци заплашват да надвиснат над връзката ви в края на седмицата. Бъдете по-сдържани и не забравяйте, че понякога компромисите вършат чудеса. Необвързаните Скорпиони имат шанс да започнат нова връзка.

 

Стрелец

Въпреки трудностите, които ще имате на работното място, мотивацията за успех няма да ви напусне и през новата седмица.  Професионалните ви умения ще ви помогнат да приобщите към идеите си повече хора. Периодът е подходящ за срещи с началниците и преговори за по-високо заплащане.

Посветете цялото си свободно време за възраждане на връзката. Не се страхувайте да поемете инициативата и да накарате любимия човек да се почувства значим. Бъдете внимателни с флиртовете.

 

Козирог

Спокойна работна седмица очаква Козирозите. На работното място всичко е под контрол. Лесно ще печелите доверието на околните. Възможно е да получите предложение за смяна на работата или поемане на нови служебни ангажименти.

Ако не сте доволни от връзката си, е добре да обясните на партньора си. Бъдете търпеливи и не се притеснявайте да изразите своята гледна точка по важните въпроси. Съвет от стар приятел ще ви помогне да погледнете на ситуацията под различен ъгъл.

 

Водолей

През новата седмица Водолеите ще успеят да реализират голяма част от идеите си. Ще се радвате на доверие от страна на колеги, които ще ви подкрепят в голяма част от начинанията ви. Във ваш интерес ще бъде, ако обсъдите с началниците идеите, от които зависи бъдещето ви професионално развитие.

В личен план бъдете по-търпеливи към близките си. Не позволявайте на ревността да помрачи връзката ви. Необвързаните имат шанс да срещнат нов човек.

 

Риби

Ако успеете да овладеете емоциите си, няма да имате проблеми на работното място. Пред Рибите се отварят възможности за професионална реализация, не я пропускайте. Онези от вас, които търсят работа, ще се радват на успех.

В личен план Рибите ще бъдат заети със решаването на семейни въпроси. В края на периода – приятна изненада, свързана със сватба, годеж или бебе.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.