Седмичен хороскоп за периода 20-26 януари 2014 (2 част)

Какво ви очаква в периода от 20 до 26 януари? Вашият личен хороскоп от LifeStyleBG.com:

"

 

Везни

Позитивната нагласа, която имате ще ви бъдете от изключителна полза през настоящата седмица. Ще пожънете сериозен успех на работното място, а трудът ви ще бъде оценен подобаващо. Ще ви бъде предоставена възможност за работа по нови проекти, а правилата ще определяте вие.

Периодът е подходящ за изясняване отношенията с партньора.  Ако чувствате, че нещата не вървят, а искате да запазите връзката си, не се колебайте да поемете инициативата. Дайте си време за развлечение и почивка.

 

Скорпион

С лекота ще убеждавате околните във вашите идеи. На работното място ще се радвате на подкрепата на колеги и началници. Съдбата ще ви „хвърля” всичко в краката, от вас обаче зависи, дали ще успеете да го задържите. Вярвайте в себе си, но не проявявайте самоинициативност, особено когато се изискват колективни действия.

Свободното си време посветете на семейството и на любимите си занимания.

 

Стрелец

Успешна работна седмица очаква Стрелците. Ще се радвате на подкрепата и уважението на началниците си. Възползвайте се от момента и покажете с какво превъзхождате конкуренцията.  Възможност за увеличаване на доходите.

В личен план седмицата ще бъдете спокойна.  Ще се радвате на хармония и разбирателство в семейството. Нов човек ще влезе в живота ви.

 

Козирог

Не понасяте критика, а това може да ви изиграе лоша шега на работното място. Още в началото на седмицата ще бъдете „атакувани” от колеги и началници, които дружно ще се опитат да ви дадат съвет. Бъдете сдържани в емоциите си. С малко повече концентрация и воля, проблемите ще се решат бързо.

В личен план ще преобладават предимно положителните емоции. Нови запознанства, купони със стари приятели и пътувания извън страната към края на седмицата.

 

Водолей

Успешна работна седмица за представителите на зодия Водолей.  Ще постигате целите си с лекота, а резултатите ще бъдат повече от удовлетворяващи.  Въпреки това не бързайте да се захващате с още задачи. Отделете повече време за спорт и почивка.

Финансовото ви състояние е стабилно, а периодът подходящ за инвестиция в недвижимо имущество.

 

Риби

Тази седмица определено няма да бъде най-успешната в професионален план за Рибите. Трудно ще се концентрирате върху задачите си, а шефовете допълнително ще ви изнервят с новите си идеи. Стойте далеч от интриги.

В любовен план новата седмица ще бъде доста романтична. Ще се радвате на внимание от страна на противоположния пол.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>>>>

 

Вижте още:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.