Седмичен хороскоп за периода 19-25 май (част 2)

Седмичен хороскоп за периода 19-25 май

Везни

Безкрайно мотивирани и готови за нови подвизи на работното място ще бъдат Везните през новата седмица. Важен делови разговор ще разтвори пред вас вратите на бъдещ  служебен план, който обещава реализиране на добри доходи. Бъдете внимателни и не се доверявате сляпо на колеги – възможно е зад загрижените им съвети да се крие жестока конкуренция, която цели да ви прекърши крилете.

В личния си живот ще почувствате обида и огорчение. Мнозина от вас ще се почувстват предадени от близки хора, на които се оказва, че се отделили ненужно внимание. Неовързаните имат шанс за започване на нова връзка. Везните, които вече имат сериозен партньор, е добре да помислят за съвместно съжителство или брак.

 

Скорпион

Дълго чакано признание на работното място ще ви мотивира за постигане на нови цели. Твърде дълго сте стояли встрани и сега е моментът да покажете на околните, че не бива да подценяват професионалните ви качества. Разговор с човек на висок пост ще ви накара да преосмислите нещата и да се впуснете в нови предизвикателства. Стойте насрана от конфликти в службата.

Периодът е подходящ за започване на нова връзка. Обвързаните да помислят как да върнат страстта във връзката си. В края на седмицата – пътуване в страната, което ще ви откъсне от сивото и скучно ежедневие и ще ви зареди с много приятни емоции. Не взимайте и не давайте заеми.

 

Стрелец

За да постигнете успех в професионалната сфера, разчитайте само и единствено на себе си. Доверете се на интуицията си при приемането на предложение, от което би зависело бъдещето ви професионално израстване. Грижете се за собствените си интереси и не пропускайте шанса, който ви се дава. В края на периода – признание, което чакате отдавна.

В любовния си живот бъдете по-сдържани. Необмислена постъпка може да потъпка доверието, което сте градили с години в очите на любимия човек. Намерете начин да поправите строеното, в противен случай рискувате да загубите човека до вас. И през новата седмица на дневен ред ще бъде решаването на имотен спор. Въоръжете се с търпение, тъй като нещата няма да се решат и през месец май.

 

Козирог

През новата седмица Козирозите ще триумфират на работното място. За първи път ще се отърсите от страховете, които ви съпътстват и ще успеете да се докажете като мъдър и зрял човек, на когото може да се разчита. Внимателно следете действията на колега или подчинен, на когото успехът ви няма да се понрави и дори е възможно да предприеме „атака” спрямо вас.

Опитайте да туширате семейните проблеми с повече разбиране и дипломатичност. Не бъдете особено взискателни и дребнави към партньора си – думите ви няма да бъдат изтълкувани правилно и ако не проявите повече съобразителност, ще си навлечете сериозни проблеми с партньора. Средата на седмицата е подходяща за плануване на лятната почивка.

Водолей

Предложение за нова работа ще накара голяма част от Водолеите да се замислят за бъдещето си професионално развитие. Имате големи шансове за успех. Бъдете внимателни и не позволявайте някой друг да взима решенията вместо вас.

В личен план ви очакват приятни емоции, свързани с новина от чужбина, пътуване извън страната или срещи със стари приятели. Мнозина от вас ще получат предложение за брак. Ако не сте сигурни в решението си, опитайте да отклоните разговора по възможно най-тактичния начин.

 

Риби

Напрегната работна седмица очаква Рибите. Проблемите в службата ще започнат още в понеделник и ако не сте достатъчно концентрирани, рискувате да вземете решения, за които на по-късен етап ще съжалявате. Пазете се от човек, който чрез примамливо предложение за работа ще опита да ви превърне в доходоносна каса за бизнеса си.

Свободното си време посветете изцяло на любимите си занимания. Периодът е подходящ за плануване на пътуване извън страната. Напоследък любовният ви живот е скучен. Помислете как да върнете романтиката във връзката си. Необвързаните имат шанс за ново запознанство, което бързо ще прерасне в нещо повече от приятелство. Важно е обаче да бъдете по-сдържани и да не бързате да разкривате чувствата си.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.