Седмичен хороскоп за периода 10-16 февруари 2014 (2 част)

Седмичен хороскоп за периода 10-16 февруари 2014

Каква ще бъде новата седмица за представителите на Везни, Скорпион,Стрелец, Козирог, Водолей и Риби? Вижте в LifeStyleBG.com:

 

Везни

Залагате много на професионализма в работата си и усилията ви няма да бъдат подценени. Още в началото на седмицата ще получите ново предложение, което обещава да подобри финансовото ви състояние. Помислете преди да подпишете каквото и да било.  Ако сте решили да инвестирате в нов бизнес, посъветвайте се със специалисти.

В личен план се откажете да доминирате, ако искате да запазите връзката си. Вслушайте се в онова, което иска да ви каже любимия.

 

Скорпион

Не очаквайте голям успех на работното място през новата седмица. Колкото и да не ви се вярва, няма реален проблем проектът, с който сте се захванали да не успее. Друг е въпросът, че на вас ви се искат моментални резултати. Все пак за да бъдете сигурни, че всичко е наред, прегледайте отново основните неща.

В любовен план ви очаква един много силен период. Чувствате се обичани,а това ще се отрази положително на всички около вас. Ако сте решили, че е време да преминете в „отбора на семейните”, не се колебайте да направите тази крачка.

 

Стрелец

Бъдете отворени за нови идеи на работното място,но имайте едно наум, когато ви се наложи да вземете окончателно решение. Ще ви се даде възможност да подобрите значително финансовото си състояние. Периодът е подходящ за започване нов бизнес.

Време е да „подредите” живота си. Внимателно преценете какво искате за вбъдеще. Обсъдете нещата с партньора си и не се страхувайте от важните решения. В края на седмицата среща със стар приятел ще приповдигне настроението ви.

 

Козирог

Не надценявайте вашия професионален опит. Бъдете по-скромни в самооценката си и не се заемайте с неща, които не са във вашата компетентност. Не се страхувайте да търсите съвети от хора с опит. В края на периода – среща с човек, който може да ви помогне много в професионален план.

Свободното си време посветете на себе си. Имате нужда от почивка и преосмисляне на приоритетите. Избягвайте семейни спорове, както и конфликти с приятели.

 

Водолей

Успехите на работното място за Водолеите ще идват един подир друг. Въпреки това не се възгордявайте и се вслушвайте в мнението на околните. Не парадирайте с професионализма си пред останалите колеги, тъй като това може да ви изиграе лоша шега. Периодът е подходящ за сключване на сделки и подялба на имущество.

Дайте повече свобода на любимия си и възможност да изкаже и своята гледна точка.  В края на периода – романтична изненада.

 

Риби

Жадувате за промяна на работното място и именно през тази седмица ще се даде възможност да реализирате много от идеите си. Колега ще се опита да ви „спъне”, подвеждайки ви с информация. Бъдете самоуверени и не позволявайте да ви дават съвети, без да сте ги поискали.

Много романтични изненади очакват Рибите в средата на февруари. Обвързаните ще видят човека до себе си в една много по-различна и положителна светлина, а самотните ще срещнат сродна душа.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

Още хороскопи, вижте тук

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.