Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 март 2014 (2 част)

Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 март 2014

Вашият хороскоп за периода 3-9 март 2014 – вижте какво ви очаква

 

Везни

В началото на новата седмица ще бъде дадено и начало на професионалния ви възход. Очакват ви положителни промени, които обещават финансови постъпления. Възможни са преговори за по-висока позиция, както и предложения за ново работно място.

Периодът е подходящ и за „разбор” на личния ви живот. Ако отдавна имате човек до себе си,  помислете, дали не е време за по-сериозна крачка. Онези от Везните пък, които се чувстват подтиснати в настоящата си връзка – да помислят как да сложат край на абсурдната ситуация.

 

Скорпион

Прекалено сте амбициозни,а това може да е във ваш минус през новата седмица. Въпреки успеха, който жънете на работното място, във ваша полза ще бъде, ако се научите да се доверявайте на околните и да делегирате задачи. Вслушвайте се в съветите на колеги и не мислете, че зад всяка идея се крие провокация.  

Свободното време посветете на себе си и на забавления с любимите хора. В края на седмицатa ще получите предложение за пътуване, върху което си струва да помислите. Съдебен спор ще се реши във ваша полза.

 

Стрелец

Бъдете по-уверени в действията си и смело се впускате в предизвикателствата на работното място. Пред вас ще се открие възможност, за която копнеете отдавна и в никакъв случай не бива да я изпускате.  Късметът ще бъде на ваша страна, а възможността за повишение на доходите, допълнително ще ви мотивира да работите.

В личен план са възможни „сблъсъци” с партньора. Бъдете премерени в изказванията си и  опитайте да се поставите на мястото на човека до вас. Запознанство с нов човек в края на седмицата, може да преобърне живота ви на 180 градуса.

 

Козирог

През новата седмица ще бъдете ангажирани с неотложни служебни въпроси. Не поемайте допълнителни ангажименти преди да сте довършили старите. Бъдете по-сдържани в емоциите си и опитайте да стоите настрана от конфликти в службата. Признание за труда си ще получите в края на периода, но не бързайте да се възгордявате. Най-тежката работа тепърва предстои.

Ако се отърсите от страховете и притесненията си може да си осигурите много нови емоции в личен план. Най-важното е да се чувствате щастливи, а това ще стане, ако не живеете живота си „заради хората”. Пътуване извън града ще разнообрази почивните ви дни.

 

Водолей

Продължавайте да се раздавате на работното място и успехът ви е „вързан в кърпа”. Още в средата на седмицата ще получите признание за труда си. Ще успеете да привлечете на ваша страна началниците, а това несъмнено ще ви се отрази в положителна посока.

В любовния си живот бъдете откровени и открито споделете с партньора си как виждате развитието на връзката ви. Ако се наложи, си дайте си време за размисъл. В края на седмицата – приятна вест от роднини, които отдавна не сте виждали.

 

Риби

На работното място бъдете внимателни. Съсредоточете се върху собствените си задължения и не критикувайте работата на колеги, освен ако не ви засяга пряко. Дори и най-малкия спор може да прерасне в сериозен конфликт, който ще заплаши мира в службата през останалите няколко месеца.

Настроение и топлина в душата ви ще внесе общуването с личност от противоположния пол. Без да усетите е възможно да се влюбите. Обвързаните да помислят преди да се впуснат в авантюрата.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

Вижте още: Месечен хорсокоп за март 2014

 

Присъедините се към страницата ни във Facebook, за да получавате и останалите ни хороскопи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.