Русата Златка

Златка Райкова по спешност в болница

Златка Райкова в болница

Риалити звездата Златка Райкова е била приета по спешност в болница.  Тежкият грип, който върлува не подминал и любимата на ММА боеца Георги Валентинов.

Русата Златка и Георги си признаха! Ето какво се случи в Big Brother!

Русата Златка и Георги Валентинов

Месеци след участието на Златка Райкова и Георги Валентинов в Big Brother, зрителите все още се питат какво се случи в шоуто и доколко вярна е клюката, че двамата са съгрешили в най-обсъжданата къща.

Русата Златка разби една връзка и отсече: Постигнах целта си! (ВИДЕО)

Покрай участието на Златка Райкова в Big Brother All Stars 2013, зрителите все по-често се връщат към миналото на блодинката, която нашумя със скандалното си поведение.

Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова

ММА боецът Георги Валентинов кръшна на Златка Райкова. Докато блондинката ронеше крокодилски сълзи в къщата на Big Brother All Stars 2013, спортистът съгрешил с бивше гадже, мълви клюката, която се разнася из Студентски град.

Aфера с Бойко Борисов прави Русата Златка победител в Big Brother All Stars 2013!?

Бойко лобира за победата на Златка Райкова

Кратка авантюра между Бойко Борисов и Златка Райкова изпрати русата изкусителка на финала на Big Brother All Stars 2013. За победата на Русата Златка в риалити формата лобирал бившия премиер, гласят клюките, които се разнасят из коридорите на „Нова телевизия”.

Страници