Пълен хороскоп за месец май 2014 (част 2)

Месечен хороскоп май 2014

Какво ви очаква в работата, семейството и любовта през месец май 2014?

 

Везни

Месец май ще бъде важен и ползотворен в професионален план за Везните. Предстоят промени в службата. Работата ви ще стане по-отговорна, дори е възможно да се наложи да усвоите нови знания. Периодът е подходящ за инвестиране в нови проекти,но имайте предвид, че резултатите няма да бъдат толкова светкавични, колкото ви се иска. Пред бизнесмените ще се отвори възможност за разрастване на бизнеса и привличане на нови партньори.

Месец май ще бъде месецът на промените и в личния ви живот. Използвайте всяка възможност за почивка, срещи с приятели и споделени мигове със семейството. Помагайте със съвети. Здравето ви ще бъде стабилно, но въпреки това е добре, ако успеете да намалите темпото в края на месеца.

Покажете на партньора си, че може да бъдете и романтична натура. Сдържаният ви характер често провокира размисли в човека до вас. Необвързаните ще позволят на любовта да ги покори. Ще осъзнаете, че е крайно време да се отърсите от съмненията и да се отдадете на чувствата си.

 

Скорпион

Май е месецът, в който Скорпионите ще имат възможност да се докажат на работното си място. Ще вървите напред и ще покорявате нови върхове. Колкото и да ви е трудно, ще трябва да прекратите отношенията си с колеги, които ви дърпат назад. На някои може и да им се наложи да влязат в конфликт, за да защитят собствените си виждания и интереси. Като цяло периодът ще бъде успешен, ще реализирате голяма част от целите си. Не е изключено обаче да си спечелите и нови врагове, които няма да бъдат във възторг от бързите темпове, с които се развива кариерата ви. В края на месеца е възможно да ви се наложи да вземете важно решение, от което ще зависи бъдещето ви финансово благополучие.

През месец май ще имате възможност и да върнете хармонията в семейството си. Голяма част от недоразуменията ще останат в миналото и ще се радвате на приятни мигове с любимите хора. Периодът е подходящ за купуване на имоти. Съгласувайте тази стъпка с партньора си, ако не искате да се породят отново дразги. Бъдете по-отговорни към здравето си.

Ще се радвате на красива и споделена любов, въпреки че на моменти страстта ще липсва. Неангажираните няма да срещат голямата си любов през май, но пък за сметка на това ще се радват на множество срещи и красиви мигове. Насладете се на мига, сега не е времето за сериозна връзка.

 

Стрелец

За да постигнат целите на работното място, Стрелците трябва да действат предпазливо, да се оглеждат внимателно и да не взимат прибързани решения. Възможни са конфликти с колеги, което ще стане и повод някои от вас да започнат да се замислят за смяна на местоработата.  Намирането на нова длъжност обаче е възможно да се проточи във времето, затова играйте на сигурно – първо намерете нова работа и след това напускайте настоящата.  Финансовото ви състояние ще бъде стабилно през май – не се очакват големи приходи, но липсва и индикация, че ще претърпите загуби.

В личен план ще намерите сили да реализирате отдавна жадувана промяна. В началото е възможно семейството да не ви подкрепи, много скоро обаче ще успеете да ги убедите, че постъпката ви е правилна.

Месецът ще бъде благоприятен и в любовен план. Забравете за всичко останало и се отдайте на любовта. На обвързаните ще бъде даден шанс да възобновят хармонията във връзката си. Самотните представители на зодията пък ще срещнат човек, с който ще се допълват взаимно, а шансовете за сериозно обвързване не са за подценяване.

 

Козирог

Май ще се характеризира с противоречиви тенденции за Козирозите. От една страна ще ви се отдаде възможност за реализиране на големи планове- ще срещнете подкрепа и разбиране от хора със стабилно финансово състояние. От друга – отношенията със стари партньори ще се окажат нестабилни и в дадени моменти ще трябва да разчитате само и единствено на себе  си. Елиминирайте своята нерешителност и нагазете смело в дълбоките води.  Шансът да изплувате е голям, а и ако си направите анализ, ще разберете, че няма какво толкова да губите. Месецът ще бъде сложен и във финансово отношение. На мнозина от вас ще им се наложи да покажат пестеливост и умение за правилно разпределяне на бюджета.

За съжаление през идния месец ще постигате целите си за сметка на семейството. Покрай професионалните ангажименти ще ви остава все по-малко време за разговори с най-близките, което ще стане причина за напрегнатата атмосфера в дома ви.

Съзнанието ви ще бъде заето с мисли за кариера и пари,а това ще ви отдалечи от любимия човек. Романтиката ще ви се струва като загуба на време, но тя е важна за човека до вас. Необвързаните Козирози ще имат куп възможности за флиртове и кратки връзки, но няма да се получи нищо сериозно.

 

Водолей

Май предвещава успех на работното място за Водолеите. В службата всичко ще се подрежда както желаете, а това ще ви накара да се чувствате всемогъщи. В началото на периода вниманието ви ще бъде насочено към недовършени дела. Много скоро обаче ще започнете да планувате новите си цели и да работите усилено за тяхното постигане. Разчитайте предимно на себе си, но не пренебрегвайте и помощта, която ще се опита да ви окаже висшестоящ колега. Възползвайте се максимално от шанса, който ви се предоставя, особено ако има финансови облаги.

В личния живот ви очаква толкова голямо спокойствие, че на моменти дори ще имате чувството, че близките ви са ви забравили. Не се тревожете и се възползвайте от мига, за да си починете пълноценно.

В любовен аспект нещата ще бъдат малко по-сложни. Обвързаните ще трябва да се опитат да съживят романтиката, тъй като връзката им е в застой. Необвързаните да не насилват нещата и да търсят нов връзка на всяка цена, тъй като шансът да оцелее във времето е минимален.

 

Риби

Мнителност и съмнения ще мъчат Рибите през първите работни дни на месец май. Още в началото на периода ще се усъмните в думите и действията на свои колеги и сътрудници.  В крайна сметка всичко доста бързо ще се нормализира и ще си дадете сметка, че сте били прекалено мнителни. Ще се появяват нови възможности, но не поемайте рискове с лека ръка, тъй като материалният успех не ви е гарантиран. Като цяло финансовото ви състояние няма да бъде стабилно, затова не правете харчете безразборно. Май ви дава отлична възможност да се издигнете в очите на началниците.

В дома и семейството ви очаква приятна атмосфера. Морална подкрепа ще ви вдъхне много сили и увереност. Периодът е подходящ  за генерална промяна в начина ви на хранене. Започнете ли да се храните здравословно, ще си спестите доста проблеми.

За обвързаните Риби предстоят дни на споделено щастие. Ще проявите въображение и ще използвате всеки удобен случай да покажете любовта си на партньора, което ще съживи връзката ви. Необвързаните ще имат късмета да срещнат подкрепа и разбиране от представител на срещуположния пол. Има големи шансове за сериозна връзка. Въпреки това не бъдете прекалено обсебващи и дайте повече свобода на партньора си.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА ЗА МАЙ 2014>>>


Още хороскопи - ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.