Потвърдено! Диляна Попова и Асен Блатечки ще стават родители!

Диляна и Асен чакат бебе

Дни наред новината за бременността на актрисата Диляна Попова се тиражира в медийното пространство. Е, вече е официално потвърдено! Асен Блатечки ще става татко през септември.

Диляна Попова е в четвъртия месец на бременността си, споделят пред сп. „Блясък” близки до звездната двойка и разкриват подробности около връзката на двамата обичани актьори. Според думите им, Асен Блатечки и чаровната му колежка делят общ  дом вече шест месеца. Раздялата на Асен и семейството му била наистина труда и мъчителна. Съпругата му Катерина обаче реагирала като разумен човек и спестила на 14-годишното си дете драмите около развода.

Самата Диляна Попова също страдала заради това, че се оказала в основата на проваления брак на любимия си, още повече, че слухове за това, че има връзка с женения Блатечки се носеха още преди години,когато двамата просто си партнираха в „Стъклен дом”. Диляна доста тежко понасяла и критиките в социалните мрежи, които я заливат в последните дни, след като тайната й връзка с Асен Блатечки беше разкрита. До последно и двамата се надявали, че ще успеят да се скрият от медиите, но това не се случи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.