Пламен Медаров

Измама във VIP Brother! Още двама финалисти с платен вот!?

Още двама финалисти на VIP Brother уличени в платен вот

След полуфиналите нищо не е същото! Така с няколко думи можем да обобщим ситуацията във VIP Brother 2013. Часове след като лъсна измамата с вота за Ваня Червенкова, бизнесдамата се отказа от победата и помоли поддръжниците й да подкрепят Станка Златева. Наред с тяхната подкрепа обаче шампионката ще разчита и на десетки СИМ карти, които вече са раздадени с единствената цел златното момиче да се окичи с титлата „Любимата звезда на България”.

Скандал във VIP Brother! Ето как Пламен Медаров си купи победата!

Грандиозен скандал разтърси VIP Brother шест дни преди финала. Оказа се, че зад „любовта” на зрителите към Пламен Медаров стои добре позната схема за манипулиране на вота.

Милионер ли? Ето кой всъщност е Пламен Медаров от VIP Brother!

Богат ли е Пламен Медаров?

Претендентът за спечелването на VIP Brother 2013 Пламен Медаров не е милионерът, за когото се представя в къщата. Още с влизането си в шоуто бившата марионетка демонстрира огромно самочувствие, а преди няколко дни се похвали, че е горд собственик на няколко апартамента и куп луксозни коли. Истината обаче е доста по-различна.

Тотална излагация! Пламен Медаров втрещи със „знания”!

Пламен Медаров не знае името на Левски

Соченият за финалист във VIP Brother 2013 Пламен Медаров се изложи като кифладжия. Оказа се, че любимецът на зрителите не знае елементарни неща, а общата му култура е под всякаква критика.

Пламен Медаров излъга всички във VIP Brother!

Пламен Медаров излъга всички в къщата на VIP Brother. Още с влизането си в шоуто бизнесменът обяви, че е не живее с жена си, въпреки че няма официален развод. Съпругата му Фани обаче опроверга всичко казано до момента.

Страници