От Биг Брадър го загазиха заради Ванко 1

Международната компания Endemol Shine Group, държаща правата за излъчването на Биг Брадър ще поиска обяснение от българските си партньори в лицето на Нова телевизия заради участието на Ванко 1 във формата. От компанията са категорични, че тепърва предстои изясняване на мотивите за участието на рапърa. „Влизането на бивш затворник във формата не е прецедент на световно ниво“, коментира пред в. „Монитор“ говорителят на Endemol,  уточнявайки, че въпреки това от компанията държат да разберат гледаната точка на продуцентите и да гарантират, че подобни ситуации няма да се повтарят за вбъдеще.

Както знаете, участието във формата на осъдения за трафик на хора и притежание на оръжие Ванко 1  предизвика масово недоволство сред феновете на предаването. Организация „Не си сама“ дори сезира СЕМ. Проверка на Съвета за електронни медии установи, че няма нарушения на медийното законодателство.

Казусът с Ванко 1 стигна и до британския The Gardian. Пред изданието от Нова телевизия оповестиха, че за вбъдеще ще бъдат затегнати критериите относно избора на участници в Big Brother Bulgaria.

Вижте още:

Вижте Нора Недкова преди корекциите (СНИМКИ)

Скандални СНИМКИ на Валентин Кулагин взрвиха мрежата!

 

категории: