отслабване

Отслабване без глад! Извайте тялото си с модерните методи!

Отслабване без диета

Отслабването чрез гладуване все по-често отстъпва място на съвременните и модерни методи. Вече е напълно възможно да изваем тялото си без да стресираме организма с изтощителни диети, резултатите от които изчезват веднага щом възвърнем нормалния си режим на хранене.

Ето коя е най-ефективната диета за отслабване!

Американски учени обявиха коя е най-ефективната диета. Стриктното изпълняване на хранителния режим  гарантира намаляване на телесната маса с около килограма за седмица. А ако диетата се прилага точно 7 дни (както е по-указание) няма и риск за здравето.

8 мита за отслабването

8 мита за отслабването

Всяка жена мечтае за перфектна фигура. В опитите да отслабнат обаче дамите често прибягват го груби грешки, които освен че не им помагат в борбата с излишните килограми, биха могли да им навлекат и доста сериозни здравословни проблеми. Днес ще ви представим 8 от най-големите заблуди, свързани с отслабването.

Гентиана Халити шокира Венета Райкова: Страдам от булимия!

Плеймейтката Гентиана Халити за първи път говори откровено за тежките изпитания, които й поднася съдбата. Пред Венета Райкова сочената за ексгадже на Благой Иванов – Багата сподели, че е станала жертва на булимията.

След раздялата с Валери: Николета стана кожа и кости (СНИМКИ)

Николета Лозанова изплаши дори и най-верните си фенове. Месеци след като се раздели с Валери Божинов, миската е неузнаваема. Николета се е вталила до такава степен, че някои дори подозират, че страда от анорексия.

Страници