оракул за бъдеще

Да надникнем в бъдещето! Магическият кръг на Делмар разкрива какво ни очаква!

Да разгадаем бъдещето!

От древни времена хората гадаят бъдещето си с помощта на различни оракули. Днес ще ви представим Магическия кръг, създаден от френския астролог Мишел Делмар, чрез който може да надникнете в бъдещето.

Значение на символа ЛИЛИЯспоред Магическия кръг на Делмар

Лилия 

 

Любов/запознанства 

Това романтично цвете носи със себе си нежност, чувственост, красота, очарование. В същото време е и знак за променливост, непостоянство, несигурност. Всичко това ще го има в любовната Ви връзка, която изисква грижи и внимание, за да не загине, а, напротив - да разцъфне. Ако успеете, отношенията с партньора Ви ще се наситят с много искрена обич и ще Ви помогнат по пътя към себепознанието. 

 

Работа/пари 

Значение на символа ВЪЖЕ според Магическия кръг на Делмар

Въже 

 

Любов/запознанства 

Няма да Ви е никак лесно, що се отнася до сферата на чувствата. Заедно с партньора си ще навлезете в период, в който или трябва да скъсате, или да направите сериозни компромиси. Искате ли да останете заедно, пазете се от клопката на ревността, не си позволявайте ненужна подозрителност, вярвайте повече в думите на човека, с когото живеете. Направете всичко възможно, за да не му паднете в очите със своите дребнавост и сприхавост. 

 

Работа/пари 

Страници