Моника Валериева

Само тук! Вижте Моника Валериева като абитуриентка! (СНИМКИ)

Моника Валериева днес

Уникални снимки, с които разполага само LifeStyleBG.com,разкриват как изглежда Моника Валериева преди пластичните операции.

Сеир в нета! Николета и Моника Валериева се хванаха за гушите!

Николета Лозанова и Моника Валериева се хванаха за гушите. Месеци след скандала, в който името на моделката бе замесено с това на Валери Божинов, Николета реши отново да атакува, видя LifeStyleBG.com.

Моника Валериева преди пластичните операции (СНИМКИ)

Моделът Моника Валериева, чието име нашумя покрай скандала с Валери Божинов е неузнаваема преди пластичните операции, видя LifeStyleBG.com.

Моника Валериева удари на камък в Парламента

Дебютът на Моника Валериева като парламентарен репортер завърши с пълен провал. Няколко минути след като окупира коридорите на Народното събрание, моделката бе помолена да напусне сградата, а на излизане красавицата се закани, че отново ще „атакува” народните представители, видя LifeStyleBG.com.

Най-големият кошмар на Венета Райкова се сбъдна!

Тишо фалира. Венета Райкова сама издържа семейството си

Сбъдна се най-големият кошмар на Венета Райкова. Водещата на „Горещо” стана „мъжът” в семейството, след като Тишо остана без препитание. От няколко месеца брадърът е без работа, а Венета е принудена да издържа семейството си със заплатата от телевизията.

Страници