Месечен хороскоп януари 2014 (II част)

Вижте месечния си хороскоп за януари 2014

 

Везни

Новата година ще започне с доста приятни емоции за представителите на зодия Везни. Ще бъдете изпълнени с желание за работа и реализация на нови проекти. Януари е подходящ за започване на собствен бизнес. Сделките, които сключите през този период ще бъдат успешни, а резултатите няма да закъснеят.

В личен план нещата също ще бъдат под контрол. През третото десетдневие на януари ви очаква семеен спор, който за щастие няма да се отрази пагубно на връзката ви. Напротив – възможно е дори да я заздрави. Необвързаните да не бързат да се впускат в нови приключения.

 

Скорпион

Януари ще бъде един от най-важните месеци за Скорпионите. Именно в този период ще направите равносметка на отминалата година и ще си поставите ясни цели, които да следвате през 2014. През второто десетдневие ще се сблъскате с предателство в службата. Доверен човек ще се опита да ви подведе. Бъдете внимателни и разчитайте единствено на себе си, ако трябва да взимате важни решения.

Семейството ще ви подкрепя в трудните моменти. Необвързаните ще се радват на интерес от страна на представителите на противоположния пол. Въпреки това не бързайте да се впускате в сериозна връзка.

 

Стрелец

Януари започва с финансови проблеми за Стрелците.Не се паникьосвайте и не прибягвайте до крайно мерки като разпродаване на семейни ценности или имоти. Потърсете начин да се измъкнете от кризата постепенно. В средата на месеца ще получите интересно предложение за нова работа,  върху което си струва да помислите.

Сега е моментът да въведете ред и в личния си живот. Помислите дали връзката, в която сте в момента си струва да бъде продължена. Бъдете решителни и поставете себе си на първо място.

 

Козирог

Януари е месецът на равносметката за Козирозите. Ще ви се наложи да потърсите баланс между работа и свободно време, кариера и семейство.  На работното място ще си поставяте високи цели, които рано или късно ще осъществите. В средата на месеца получите предложение за нова инвестиция и дори е възможно да се наложи да търсите заем.

Отделете повече време за близките си и се вслушвайте в съветите им.  

 

Водолей

Януари ще бъде един от най-спокойните месеци за Водолеите. Ще продължите да работите по проектите, които сте започнали през 2013. Планувайте добре нещата, ако искате да пожънете успех през настоящата година. Финансовото ви състояние е стабилно.

Отношенията ви с партньора са повече от прекрасни. В средата на месеца са възможни леки спречквания, които ще отминат толкова бързо, че едва ли ще ги помните дълго. Необвързаните ще срещат нов човек,с когото има голяма вероятност да изградят семейство.

 

Риби

Още през първите седмици на януари Рибите ще бъдат затрупани с работа. Има неща, които трябва да бъдат свършени в срок и това ще създаде известно напрежение  в службата. За конфликти с колеги и началници обаче и дума не може да става. Периодът не е подходящ за сериозни инвестиции и започване на собствен бизнес.

В личен план ви очакват много положителни емоции. Ще бъдете достатъчно уверени в себе си си и ще успеете веднъж завинаги да изясните отношенията с партньора си. Необвързаните ще се имат шанс за започване на нова връзка.Ще летите на крилете на любовта и на всичко ще гледате от положителната страна.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>>>

 

Вижте още:

Годишен хороскоп за 2014

Любовен хороскоп за 2014

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.