Месечен хороскоп за ноември 2015 (II част)

Какви изненади ще ви поднесе съдбата през ноември 2015? Какво да очаквате в личен и професионален план? Вижте втората част на месечния си хороскоп в LifeStyleBG.com

 

Везни

Вие, представители на зодия Везни, трябва да се активизирате през месец ноември. Дори да ви се струва, че нещо може да стане с по-малко усилия от ваша страна, ще се убедите, че това не е така. Ще имате достатъчно силна творческа енергия, макар че физически няма да се чувствате много комфортно. През месеца ще ви се отворят нови възможности за повишаване на образованието и трябва да ги използвате максимално. Не се отказвайте от курсове за квалификация, от участие в семинари и друг вид квалификационни дейности. Не пропускайте обаче да  получите документ, доказващ уменията ви в дадена област.


Първата половина на месеца ще ви предложи нови хоризонти за професионална реализация, включително и възможност за смяна на работното място. Не е желателно обаче да сменяте работата си. Не се увличайте по илюзии, не вярвайте на всичко, което ви обещават. Много по-добре ще бъде да затвърдите авторитета си на служебното място, което в момента заемате.

Втората декада на месеца ще е по-благоприятна за хората с частен бизнес, особено след 12-ти. Постарайте се да приключите със сделките и новите начинания до 25-ти, тъй като последните дни на ноември няма да са много подходящи да стартирате нови проекти.
Много важно за вас ще бъде да подредите и проверите финансовата си документация. Има опасност точно когато ви потрябват важни документи, да не успеете да ги откриете и да се наложи да вадите нови. Това ще ви създаде големи затруднения.

Очакват ви приятни моменти с любимия човек, но не бъдете прекалено взискателни към него. Потърсете начин да прекарвате повече време заедно. В средата на месеца ще е добре да организирате кратка почивка, посещавайки заедно интересно и приятно място. Помнете, че скуката в отношенията ви ги застрашава сериозно. Дори вие да нямате потребност от разнообразие, партньорът ви има.

Краят на месеца може да се окаже труден във финансово отношение за семейството ви, но не допускайте това да става повод за напрежение. Бихте могли да отстъпите от някои свои решения за покупки и така да успокоите ситуацията. А и малко икономии ще свършат работа.

Физическото ви състояние няма да е отлично, но не може да се каже, че ще има усложнения. Ще чувствате понякога лека нервност, виене на свят, главоболие. Повече почивка и разходки на чист въздух ще свършат отлична работа. Грижете се и за стабилността на кръвното си налягане.

Благоприятни дни през ноември - 1, 8, 9, 14, 24.
Неблагоприятни дни през ноември - 4, 6, 15, 17,  26.

 

Скорпион

За вас, представители на зодия Скорпион, месец ноември на 2015-та ще предостави много добри възможности за изява, стига да съумеете да се възползвате от тях. Някои предложения буквално ще ви изненадат, но не се поддавайте на въодушевление, а обмислете всичко в детайли. По отношение на бизнеса, финансите и любовта може да се каже, че сте от хората с късмет. Единственото, което може да ви попречи да постигнете значителни успехи, е вашият инат, така че имайте си винаги едно наум.
През първите две декади ще ви се отворят големи възможности да разширите бизнеса си, а ако сте служители, да разгърнете идеите си пред по-високопоставени лица и да докажете, че сте важен фактор за успешното им изпълнение. Има голяма вероятност да ви поканят на ново работно място. Не мислете само за по-високото заплащане, а преценете дали наистина искате да работите това. Не приемайте предложения от хора, за които инстинктът ви подсказва, че са непочтени. Интуицията ви няма да ви подведе и се вслушвайте по-често в нея.

Особено важни по отношение на парите, които очаквате, са дните след 25-ти, макар че и през първата десетдневка ще получите по-значителни суми. Проблемът е, че вече сте планирали толкова разходи за дома и бизнеса си, че накрая пак ще трябва да разчитате само на редовните си доходи. Всичко, което сте изкарали допълнително, вече е разпределено.

Много важно е да съхраните мира в семейството си. На всички е известно, че сте ненадминати борци и постигате целите си, но възниква въпросът струва ли си да се конфронтирате с близките заради дребни неща. Дори да се наложи да устоите известна позиция, направете го кротко и тихо. Не забравяйте, че можете да постигате всичко с различни средства, така че изберете благата дума.

През втората декада на месеца ще имате изненади и в сферата на любовта. Връзка, за каквато отдавна копнеете, може да се появи на хоризонта и ако не сте много мнителни, можете да създадете нещо сериозно и стабилно. Ако вече сте обвързани с друг човек, ви съветваме да не се връщате към старата любов.

Здравето ви ще е в отлично състояние. Дори ще се изненадате, че някои постоянно напомнящи за себе си проблеми, като че ли са изчезнали. Все пак не ги забравяйте напълно, за да не се окажете в трудна ситуация точно когато не очаквате. Енергията ви ще бъде много силна и може да се каже, че няма да чувствате умора. Не забравяйте обаче да се храните по-често, а с по-малки количества. Не е желателно да допуснете увеличаване на теглото си, защото много трудно ще свалите натрупаните килограми. Ако почувствате болки в гърлото, не се бавете, за да не се стигне до усложнения.

Благоприятни дни през ноември2, 9, 12, 16, 25, 30.
Неблагоприятни дни през ноември 1, 10,  6, 18, 27, 28.

 

Стрелец

През ноември на 2015-та на вас, представители на знака Стрелец, ще ви се наложи да промените някои свои навици и макар това да ви се стори трудно отначало, ще се убедите, че е за добро. На работното си място ще се налага често да преодолявате сравнително голямо напрежение, но ще останете доволни от крайните резултати. Вземете по-сериозни мерки за точността в работата си, ако не искате да провалите много от начинанията си само защото дребни неща не са били в центъра на вниманието ви. Малко подценявате някои от задълженията си, но някои от тях действително са важни за цялостната ви дейност.

Във втората декада от месеца ще ви се отвори възможност да реализирате някои от своите нови планове, но ще е необходима пълна мобилизация на физическите ви и умствени възможности. По същество това ще са много благоприятни дни за вашия бизнес и за самите вас - ще се чувствате превъзходно. Приятелите ви също ще ви зарадват с много неща.

Финансовото ви положение ще бъде стабилно, но по-големи приходи можете да очаквате в периода 18-27-ми. Не вземайте заеми, стабилизирайте баланса приходи-разходи и престанете да харчите повече от това, което изкарвате. Можете, разбира се да поглезите себе си и семейството си, но все пак - умната.

В периода 25-28-ми ноември са много вероятни нови романтични запознанства, но не се поддавайте на изкушението, а се опитайте да стабилизирате отношенията си с постоянния партньор. Повече волности могат да си позволят необвързаните Стрелци, но нещо по-сериозно от новите връзки няма да се получи. Пък и вие май нямате такива намерения.
Децата ще ви поднесат приятни изненади и е редно да откликнете на тяхната радост, като ги подкрепите в желанията им да постигнат своите цели.

През ноември ще сте с умерено силна енергия, но не прекалявайте с нищо. Въведете по-правилен режим на труд и отдих, спете достатъчно и не злоупотребявайте с алкохола. Бъдете особено внимателни в дните от 20-ти до 22-ри, тъй като ще сте податливи на простудни заболявания.

Благоприятни дни през ноември – 1, 5, 14, 18, 28.
Неблагоприятни дни през ноември – 2, 6, 11, 20, 22, 30.

Козирог

На вас, представители на знака Козирог, месец ноември на 2015-та ще ви предостави интересни възможности за реализация на огромния ви потенциал.  Всичко ще е във вашите ръце и трябва така да организирате нещата около себе си, че да приключвате успешно всяко едно начинание. На първо място е нужно да се настроите позитивно и да вярвате в собствените си сили. Периодът ще е много благоприятен да разгърнете творческите си идеи, да покажете, че сте човек способен да провежда мащабни дейности и да привлича на своя страна съмишленици. От друга страна не трябва да забравяте и своите приятели, които ще са готови да ви подкрепят във всичко. Все пак търсете помощ само когато сте наясно, че сами няма да успеете.

Макар че първата декада няма да е много спокойна и постоянно ще се появяват трудности в работата ви, вие ще успеете да се справите и да докажете професионалните си качества на едно много високо ниво. Това няма да остане незабелязано от началниците ви и както обикновено става, ще ви възложат повече работа. Ще имате толкова силна енергия, че дори няма да се впечатлите от голямото натоварване. Не допускайте интригантите в колектива ви да повлияят на настроението ви и директно заявявайте позициите си по отношение на служебните проблеми и задачи. Третата декада ще бъде най-благоприятна в делови план. Занимаващите се с частен бизнес да бъдат много бдителни спрямо всяко обещание за лесни печалби. Такива няма да има, а вероятността от измама е твърде голямо.

Не се надявайте, че многото работа ще ви донесе повече пари – ще трябва да разчитате през ноември на редовните си приходи, но в един момент наистина ще получите добро възнаграждение за положения труд през месеца.

Ценете своето семейно щастие и хармонията, която цари в дома ви. Не давайте поводи на партньора си да съжалява, че се стреми да ви осигури една приятна атмосфера в дома.  Когато ви остане свободно време от многото делови ангажименти, се стремете да го посветите изцяло на семейството си.
известни недоразумения ще имате с възрастните си роднини, но на този етап можете да не отдавате голямо значение на това.

Здравето ви ще е в добро състояние, но ако започнете да се храните нередовно, най-вероятно ще се появят стомашни неразположения. Към 25-26-ти  се пазете от простуда на дихателните органи.

Благоприятни дни през ноември  - 2, 9, 12, 20, 22.
Неблагоприятни дни през ноември  - 4, 14, 18, 26, 28.

 

Водолей

За вас, представители на зодия Водолей, ще бъде най-добре да се посветите на работата си през ноември на 2015-та. Оставете на заден план любовните мелодрами. И да не ви се иска, съдбата ще ви принуди да бъдете твърде дейни, ако имате намерение да запазите работата си и материалното си благополучие. Не се притеснявайте от многото задължения, защото винаги ще се намери кой да ви помогне и то съвсем безкористно.  Ще трябва да пожертвате основно лично време, но и без това в момента нямате някакви странични занимания.


Още в първата декада на месеца ще успеете да приключите с някои ангажименти, които сте поели пред колегите си и ще удивите всички със способността си да действате много бързо и без видимо напрежение. Втората и третата декада на месеца ще бъдат много важни за вас в делови план, особено ако работите като организатор и от вас зависи бъдещия хода на събитията. Възможно е вие сами да се удивите на какво сте способни, когато не се пилеете в празни приказки. Само не започвайте нови проекти и не оставяйте незавършени такива. Каквото сте започнали, довършете го напълно.

В последните дни на месеца ще имате леки финансови затруднения, но можете спокойно да вземете назаем някой лев, защото още в началото на декември ще успеете да върнете дълговете си без проблеми. Именно в този период е вероятно да се запалите по ново хоби, но не бързайте да купувате всичко, което ви дойде наум.

В личен план трябва да бъдете спокойни и уравновесени и да не позволявате на постоянния си партньор да ви манипулира, а той със сигурност ще се опита да направи това към края на месеца. Ако ви се прииска да му угодите, няма лошо, но в противен случай устоявайте мнението си, особено по проблеми, засягащи децата ви.  Нека всичко помежду ви да се решава тихо и кротко, не допускайте да се проявявате като грубияни.

През месеца ще бъде уязвима отделителната ви система, особено ако имате вече хронични заболявания. Не допускайте простуда и стойте далеч от хора, които видимо са носители на вирусни заболявания.

Благоприятни дни през ноември - 2, 10, 11, 18, 23, 30.

Неблагоприятни дни през ноември - 7, 9, 14, 25, 28.

 

 Риби

За вас, представители на знак Риби, ще е добре през месец ноември на 2015-та да бъдете постоянно активни и да се опитвате да реализирате докрай всичко, което вече сте започнали. Периодът ще ви позволи да се справите с целите си, но не отказвайте помощ от близките си и от добри приятели. Няма обаче да получите финансова помощ, дори да ви е обещана предварително. За вас ще е важно да се намирате в добри отношения с хората, които ви заобикалят, защото това ще ви гарантира спокойствие от каквото се нуждаете. Вие самите няма да бъдете много борбени и ако изпаднете в апатичност или крайна раздразнителност, няма да реализирате нищо от заплануваното.


Първата декада на месеца ще е благоприятна за дейците на изкуството, докато третата за хора, занимаващи се с търговия, образование и транспортни услуги. За вас ще е важно да предвиждате предварително ходовете на конкурентите си и да действате практично, но и своевременно. Отлагането във времето на някои решения няма да ви е от полза през този месец, а вие действате малко тромаво понякога. По време на периода 21-27 се погрижете да не започвате нищо ново и да държите под контрол емоциите си много стриктно.

Имайте предвид, че в личния ви живот често ще се вплитат деловите ви занимания. Затова е добре да имате пълната подкрепа на любимия човек. Ако се налага, обяснете му целите си и получете неговото одобрение. Това ще ви донесе спокойствие, а и помощта му ще е безценна, ако решите да поемете някои рискове на деловия фронт. Налице са всички признаци за хармонични  отношения с постоянния ви партньор. Като добавите и факта, че няма да ви липсват финансови средства, се очертава един съвсем благоприятен период за вас, Риби.

Здравето ви също ще е в добро състояние. Бихте могли да помогнете на организма си да посрещне промените във времето, като засилите имунната си система. Не ви препоръчваме да си слагате ваксини против грип. По-добре ще е да консумирате повече плодове и зеленчуци, както и да пиете много билкови чайове.

Благоприятни дни през ноември -  7, 10, 17, 21, 26.
Неблагоприятни дни през ноември - 1, 8, 15, 18, 23, 28.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>>

 

Източник: horoscope.bg

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.