Месечен хороскоп за декември 2013 (II част)

Какъв ще бъде последният месец от годината за представителите на различните зодии. Вижте месечния си хороскоп:

 

Везни

Емоционални проблеми ще тревожат Везните в началото на месец декември. Сега е моментът да си направите равносметка и да прецените как да продължите по-нататък. Необходимо е да изясните приоритетите си на работното място. Едва в средата на месеца ще имате желание за реализиране на предварително начертаните планове.

Важни разговори и промени ви очакват и в личен план. Месецът ще започне с препирни и спорове вкъщи, но много скоро нещата ще се успокоят. Ако връзката ви не е стабилна, помислете дали си заслужава да продължавате. В средата на месеца – ново запознанство, което може да прерасне в любов.

 

Скорпион

Декември ще бъде един от най-благоприятните месеци за Скорпионите в професионален план. Очаква ви една промяна, която ще бъде за добро. Ще погледнете с други очи на нещата около вас и успехът няма да закъснее. В края на месеца – неочаквани финансови постъпления.

Отделете повече време за най-близките си. Декември ще бъде изключително спокоен и изпълнен с много приятни емоции. Бъдете сдържани и не налагайте волята си на всяка цена.

 

Стрелец

Декември е месецът на промяната за Стрелците. Сега е моментът да инвестирате в новите си идеи. Очакват ви промени на работното място и взимане на тежки решения. Ако прецените, че си заслужава да рискувате, направете го. Имате сили да се справите с новите предизвикателства. Още в средата на месеца ще се радвате на нови финансови приходи. Не пилейте обаче с лека ръка, защото рискувате да натрупате дългове.

В личен план също ви очакват бурни емоции. Отстоявайте вашите идеи и не позволявайте да се превърнете в жертва на най-близките си. Периодът е подходящ за започване на нова връзка.

 

Козирог

Още от началото на месеца Козирозите ще бъдат изкушени от интересно бизнес предложение. Бъдете обаче внимателни и не инвестирайте прекалено много средства. Възможно е да се окаже, че разходите са в пъти повече от приходите. Ако очаквате неизплатени пари, за съжаление няма да ги получите навреме. В края на месеца - важен служебен разговор.

Важен разговор ви очаква и с партньора. Ще си вземете важни поуки за вбъдеще и няма да повтаряте старите си грешки. Ситуацията ще се успокои към края на месеца. Очаква ви приятна изненада след Коледа.

 

Водолей

Месецът може да започне с разочарование, защото плановете, които сте имали няма да бъдат осъществени. Към средата на месеца ви очакват нови възможности, но и сериозен разговор с човек, който винаги е прав. Бъдете подготвени преди да влезете в спора и отстоявайте позициите си. Средата на месеца е благоприятен за търсещите работа.

Хармония цари в личния ви живот. Връзката ви е стабилна и хармонична. Помислете, дали не е време да предприемете по-сериозна крачка по отношение на партньора си. Декември е подходящ за годежи. Необвързаните няма да срещат точния човек и през този месец.

Риби

Нови възможности за Рибите в средата на декември. Ще получите примамливо предложение, на което трудно ще устоите. Имайте предвид, че ако го приемете, ангажиментите ви ще се увеличат и ще трябва да доказвате, че сте в състояние да се справите. Не въдете прибързано и обмисляйте добре всеки ваш ход на работното място. Тези, които търсят работа, могат да очакват предложение през второто десетдневие на месеца.

Финансовото ви състояние е стабилно. Въпреки това, не харчете с лека ръка. От финансова подкрепа ще се нуждаят ваши близки, на които няма да може да откажете. Ще се радвате на хармонична любовна връзка. Необвързаните ще имат възможност да се впуснат в нова връзка.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>

 

Вижте още: ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2014

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.