Месечен хороскоп за април 2014 (2 част)

Месечен хороскоп за април 2014

Какъв ще бъде месец април за представителите на различните зодии?

Везни

Месец април започва много добре за Везните по отношения на финансите. Още през първите десет дни ще ви бъде даден шанс да увеличите приходите си. Важно е обаче да бъдете внимателни и да не се поддавате на предложения, които обещават лесна печалба, тъй като е възможно да загубите всичко. Пазете се от документни измами.

В любовен план месецът ще бъде изключително успешен за Везните. В началото на периода е възможно да започнете нова връзка, която ще ви изпълни с безброй положителни емоции. Обвързаните пък да помислят как да разнообразят сивото си ежедневие.

 

Скорпион

Месец април ще започне с нови възможности в професионален план, които ще ви позволят да развиете потенциала си. Ключова роля ще изиграят стари ваши успехи, за които ще получите признание.  През второто десетдневие ще усетите силата си и ще се впуснете в нови предизвикателства, които обещават финансов успех. Въпреки това отваряйте очите си на шест, обмисляйте всички детайли, преди да предприемете действия.

Егоизмът понякога надделява над чувствата, а това може да ви изиграе лоша шега по отношение на настоящата връзка.  Говорете с партньора си и се опитайте да чуете и неговата гледна точка, ако държите да продължите живота си с него. В края на месеца вниманието ви ще бъде насочено към решаване на имотен спор.

 

Стрелец

Месецът ще започне спокойно. Ако заложите на търпение, здрав разум и дипломация, ще видите, че нещата в службата постепенно ще започнат да идват по местата си и още през третата седмица на април ще се радвате на допълнителни приходи. Не бъдете прекалено алчни, в противен случай рискувате да загубите много повече, отколкото ще получите. Ако търсите нова работа, последната седмица на април е подходяща. Имайте предвид, че за да се стигне до назначение, трябва да бъдете добре подготвени.

Конфликт в семейството ще ви изкара извън равновесие през първите няколко дни на април. Опитайте да решите проблемите по дипломатичен начин и не позволявайте на странични хора да ви подвеждат със съвети. Последната седмица на април е подходяща за пътувания в чужбина.

 

Козирог

За Козирозите април ще започне с изненади на работното място. планът, по който до този момент сте работили може да претърпи промени. Не изпадайте в паника, тъй като по този начин ще избегнете проблеми вбъдеще. В средата на месеца е възможен конфликт с колега, който ще се опита да ви провокира. Април ще бъде успешен за Козирозите, които са решили да инвестират в собствен бизнес, както и за тези, които активно търсят възможност за допълнителни доходи.

Месецът ще бъде спокоен в личен план. Ще се чувствате обичани, а това ще ви провокира да показвате чувствата си. В края на периода се пазете от клюки, които заплашват да разклатят доверието, което имате в човека до вас. Необвързаните пък ще се радват на внимание от страна на противоположния пол. Не е изключено да се стигне до сериозна връзка.

 

Водолей

Конфликти на работното място очакват Водолеите през април 2014. Още през първите няколко седмици ще ви се наложи да защитавате идеите си пред колеги и началници. Професионализмът ви ще бъде поставен под съмнение, а това ще се отрази върху емоционалното ви състояние. Пазете се от жена, която ще се опита да саботира работата ви. Обстановката ще се успокои в през последните 10 дни, когато ще успеете да върнете мотивацията си за успех.

Април е месецът, в който Водолеите ще имат възможност да изяснят и всичко в личния си живот. Ако в семейството дълго сте премълчавали какво ви мъчи, сега е моментът да поговорите за това. Ако пък сте от хората, които все още нямат постоянен партньор, ще ви бъде дадена възможност да го срещнете. Бъдете внимателни зад волана.

 

Риби

За да постигнете успех в професионален план, трябва да промените генерално подхода и възгледите си. С течение на годините работната среда се променя, променете се и вие. В края на месеца ви очаква разговор с човек, който ще ви предложи нови възможности. Ако няма какво да губите, се впускайте смело в предизвикателството.  Рибите, които търсят нова работа, имат шанс за назначение през третото десетдневие.

В началото на месеца Рибите ще трябва да вземат важни решения и в личния си живот. Помислите дали връзката, в която сте в момента си заслужава да бъде продължена. Тежки решения ще трябва да вземат и представителите на зодията, които са се забъркали в извънбрачна афера.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА ЗА АПРИЛ>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.