Мариан Кюрпанов

Ето я фаталната Силвия, която вкара Мариан Кюрпанов в любовен триъгълник! (СНИМКИ)

Ето я бившата на Мариан Кюрпанов Силвия Мисколши

„Имах приятелка, която безкрайно много обичах”. Това обяви в предаването на Гала звездата на VIP Brother 2013 Мариан Кюрпанов. Пред водещата моделът разказа за жената, с която е имал връзка и която го е наранили безкрайно много.

След VIP Brother: Лияна и Мариан консумирали връзката си?!

Лияна и Мариан Кюпранов

Часове след като излязоха от къщата на VIP Brother Лияна и Мариан Кюрпанов се отдадоха един на друг. Според клюките, двамата са прекарали нощта заедно в хотела, който бил нает от продуцентите.

Лияна играе по сценарий във VIP Brother! Ето срещу какъв хонорар!

Фолк певицата Лияна играе по сценарий във VIP Brother. Скандалната брюнетка е получила тлъст хонорар с единствената уговорка да подлуди мъжете в къщата.

Махмуд бесен! Лияна напуска VIP Brother!?

Лековатото поведение, което фолк певицата Лияна демонстрира във VIP Brother вбеси бащата на детето й Махмуд Йозджан. Кюрдът бил бесен след заигравките на брюнетката в Къщата, която ту флиртува с Мариан Кюрпанов, ту се гушка в Тервел Пулев.

Вижте тайния любовник на Мариан Кюрпанов (СНИМКИ)

Най-неизвестният ВИП съквартирант във VIP Brother 2013 Мариан Кюрпанов се превърна в най-обсъждания участник Ден след като прекрачи прага на Къщата, в публичното пространство се завъртя клюката, че топ-моделът си пада по мъже.