Любовен хороскоп 2016 – Стрелец

Ако сте семейни, Сатурн ще сложи акцента върху стабилноста, към която толкова сте привързани. Но действието на Уран може да превърне и най-стабилната връзка в руини. От една страна, ще сте склонни да се задоволите с това, което имате, а от друга - ще изпитвате влечение към неизвестното.

Това означава, че можете да сте напълно доволни от брака си, но също така, че можете да почувствате, че искате нещо по­вече. Внимавайте да не се затрупате с професионални задължения, а да отделяте време да поработите над отношенията с партньора си. Решете се да промените нещата, така че всеки един от двама ви да може да говори ясно и открито за проблемите и чувствата си. Вие сте уравновесени, но често ще сдържате гнева си, а това ще прави неизбежни експлозиите от време на време. Ще искате да има мир, ще се стараете към него, но може би ще се скриете зад маската на безстрастността и равнодушието. Тази година трябва да свалите тази маска и да осъзнаете колко е важно да отстоявате правата си и да наложите волята си във всички взаимоотношения, особено в съпружеските. Ако партньорът ви е раздразнителен, анализирайте своята собствена раздразнителност и намерете начин да я изразите. Не таете всичко в себе си, не се затваряйте в собствената си черупка, покажете чувствата и емоциите си. Бракът ви има нужда от свеж въздух.

 

Ако не сте семейни, вие ще изпитвате същите влияния, но нестабилността, която ще носи Юпитер, за вас ще е добре дошла, защото ще разширява кръга на познатите и приятелите ви.

Както семейните, така и несемейните от вас, трудно ще включат нови хора или нови дейности в стереотипа си, но хората, с които ще ви срещне животът може и да са по-гъвкави от вас. Важното е да осъзнаете отговорностите и ангажиментите си, но не само към себе си, а и към околните. Тук не става въпрос за това внезапно да пуснете котва някъде, а да не пренебрегнете значението на обвързването ви с любим човек. Трябва да отк­риете как да отстоявате правата си във всички взаимоотношения и как да създадете познанства и приятелства. Комбинираното влияние на Юпитер, Уран и Марс ще ви донесе богати възможности за срещи с непознати хора. В периода 12 юли - 3 ноември обаче не ви препоръчвам трайно да се обвързвате, защото перспективите са в известна степен илюзорни. Макар, че това се отнася повече към професионалните и финансовите ви начинания, не е изключено да решите, че сте срещнали любовта на живота си. През този период ще сте склонни да виждате всичко през розови очила. Не прибързвайте, първо се убедете в трайността на чувствата си. Но ако усещате, че връзката наистина е нещо изключително (а тя може наистина да е такава), не бягайте от нея. Може и да се обвържете, в края на краищата в това няма нищо страшно.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.