Любовен хороскоп 2016 – Скорпион

Ако сте семейни, тази година може да се окаже трудна за брака ви, но пък същевременно това ще бъде възможност да опознаете по-добре партньора си. Нуждата ви от любов и оценката ви за това какво е стойностно ще станат крайно субективни, особено през февруари или август. Но ще имате нужда да откриете нови страни на брака си. Това може да се окаже както много лесно, така и много трудно - в зависимост от това дали действията ви отговарят на ценностната ви система.

Ако двете неща се разминават, ще изпитвате недоволство, вероятно дори ще се питате защо постъпвате по този глупав начин. Може би ще се изкушите да се втурнете да изглаждате взаимоотношенията си. Въпреки, че няма да имате проблеми с общуването си, по-добре изяснете първо въпроса със себе си, а после говорете с другите. Вярно е, че всеки понякога действа нерационално. Най-добре спрете за миг и си изяснете какви са собствените ви ценности и колко често се разминавате с тях. Това особено се отнася до мъжете, при които ценностите изглеждат някак си далечни, извън тях, което им дава свободата да ги заобикалят. Нали вече осъзнавате, че това е сбъркан, погрешен подход. Когато усетите, че връзката ви става натрапчива, не забравяйте първо да прецените собственото си поведение и дали не сте причината за това самите вие.

 

Периодът 24 април - 11 юни ще бъде подходящ да се поглезите сами, да оставите при възможност работата настрана и да се отдадете на романтична ваканция с партньора си. Периодът между началото на ноември и средата на декември е подходящ да преосмислите годината си. Последните три седмици на годината ще ви донесат бурни страсти.

Ако не сте семейни, но имате сериозна връзка, трябва да я поставите в съответствие с ценностната си система. ще изпит­вате необходимост да преразглеждате развитието на отношенията си с хората, които не са ви безразлични. Трябва да знаете, че всички съвети за преосмисляне на положението, в което се намирате, които вече дадох на семейните представители на тази зодия, важат и за вас. И колкото по-дълга е вашата връзка, толкова по-желателно е веднага да пристъпите към самооценка. Отговорете си на въпросите - какво очаквате от връзката, какво получавате от нея, доволни ли сте от положението в момента. Ако на хоризонта пред вас няма все още нищо обвързващо и сериозно, то е добре да знаете, че дните между 23 юли и 11 септември не са добри за започване на нова връзка. И колкото и да ви се струва, че искате да опитате нещо ново, то вероятността да се опарите или направо изгорите, е огромна. В този период хората няма да са настроени за романтика с вас, ще бъдат замислени и сдържани, понякога несигурни, друг път - болезнено откровени. Странно е, че точно тогава страстите ви ще излязат на повърхността и се питам защо ли ще стане така. Вероятно защото хората не обичат да се вглъбяват в себе си и де се преценяват. Нали обикновено смятаме, че истински­те стойностни неща са дълбоко в нас самите. И дано предупреждението ми да не се впускате в нова авантюра не ви плаши - просто връзката, която бихте почнали, жадувайки за любов и страст, едва ли ще просъществува дълго. Но ако все пак почувствате (а вие знаете какво е да чувствате, нали), че любовта е до вас, без да сте я търсили, то смело напред, откликнете, не си заравяйте главата в пясъка.

През 2016 година и особено през декември, можете да откриете любовта някъде сред светската суматоха. И въпреки, че ще сте заети с коледните приготовления и други собствени или на семейството ви проблеми, отделете време да се веселите, да посетите концерти, да се срещате с хора, заемащи достойно място в личното ви тефтерче. Кой знае, какво ви е отредила Съдбата за коледната нощ.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.