Любовен хороскоп 2016 – Везни

Ако сте семейни, годината ще бъде изпитание за брака ви. Ще се справите с проблемите си, ако вникнете в ситуацията и сте в добра форма. През 2016 година ще ви се иска да сте по-­свободни и да правите това, което ви харесва, да давете възможност на вашата изобретателност. Скрито под повърхността, напрежението ще изплува, така че ще ви се наложи да се изправите лице в лице с проблема. Възможно е да почувствате силно безпокойство - непременно го овладейте.

Вероятно още от края на януари ще чувствате, че нещо в брака ви не върви, както искате. Но запомнете - обикновено ще става дума за вашите настроения. 3атова първо анализирайте собствените си стремежи към по-голяма свобода, а след това преразгледайте състоянието, в което се намира бракът ви. Ако бракът ви не е в конфликт с вашите стремежи, тогава всичко ще е наред. Ако е обратното обаче, не прибързвайте! Вие сте допуснали нещата да се развият по този начин, така че преди да пристъпите към промени в семейните си отношения, опитай­те да промените себе си. Възможно е дори и точно обратното­вашият партньор да иска повече свобода. В краен случай той или тя може да иска временна раздяла или направо развод. Следвайте същото правило - не изпадайте в паника. Положението е ясно - и двамата имате нужда от повече свобода за собствени изяви, както в живота, така и в брака. Така че намерете начин да си осигурите тази свобода.

 

От друга страна е много важно да преразгледате своите тайни страхове. Не бягайте от тях, като сложите край на връзката. Вместо да се освобождавате от брака, научете се да се чувствате достатъчно свободни и зрели, за да го поддържате.

Ако не сте семейни, вероятно ще имате чувството, че неви­дима стена ви отделя от околните. Отговорете си на въпроса какво точно ви затруднява в общуването с околните. Отговорът най-вероятно ще бъде - тайните ви страхове. Ще ви се иска да сте по-освободени. Ако не сте наясно с чувствата си, има вероятност да избързате. Имате нужда да почувствате, че нещата край вас се развиват.

Не е изключено да се появят нови възможности. В стремежа

си към свобода, не стигайте до крайности. Червената предупредителна лампичка в подсъзнанието ви трябва да светне, когато осъзнаете, че искате да избягате от задълбочава вашите се чувства, че имате нужда от по-широко пространство, че вероятно интимността ви плаши, или пък, че единствената ви грижа е да имате винаги някого под ръка и нехаете за неговите чувства. Ако пък установите, че изведнъж сте хлътнали до уши по някого, когото смятате за идеалния партньор, не действайте прибързано. Не прекъсвайте връзката, но и не поемайте ангажименти. Дайте си време. И помислете, дали наистина вашият идеал съществува. Благородно е да се вярва в идеали, но после може да се окаже, че сте се лъгали.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.