Любовен хороскоп 2016 –зодия Овен

Любовен хороскоп 2016 Овен

Вълнения в любовния живот очакват Овните през 2014. Приемете партньора си такъв, какъвто е, без да поставяте прекалено изисквания пред него. Ако това ви се удаде, то по-голямата част от годината ще премине спокойно в любовен план. Бъдете нащрек преди всичко от 11 март до 6 април и от 2 до 23 септември да не затънете прекалено много в спречквания и пререкания. Бъдете по-сдържани, когато изразявате становището си, не избухвайте. Сами знаете, че бързо ви минава, само ще навлечете допълнителни напрежения във връзката си. Припомняйте си от време на време, че мълчанието е злато.

Прекрасни дни ви обещава Венера през януари, февруари, май, юли, ноември 2016 година. Тогава обвързаните Овни могат да изживеят страстни и щастливи мигове със своя партньор, някои могат да сключат брак или годеж, а необвързаните - да намерят сродната душа, с която да сложат основите на здраво приятелство за дълъг период от време.

Както знаете, бракът е нещо, което ви позволява да се скриете от себе си или да поддържате стари навици, без да осъзнавате колко са абсурдни. Така че, ако сте женени, ще трябва да се справяте точно с тези проблеми. Ако по някаква причина първият ви импулс е да зарежете всичко и да избягате, ще се наложи да обуздаете този нагон. Ще изпитате трудности, свързани с две позитивни тенденции във вашия живот. Първата ще ви тласка към действия, с които да се освободите от старите ограничения, а втората ще ви накара да се вгледате дълбоко в себе си и в интимните си желания. Не забравяйте обаче, че страхът често ни налага модели на поведение, а те се отразяват неминуемо върху връзката или брака ни. Ако успеете да преодолеете препятствията, които сами си поставяте или създавате, ще направите голяма крачка напред в развитието си. Ако обаче се примирите с тях или пък избягате, ще дойде време, когато горчиво ще съжалявате.

През 2016 година ще потърсите перспектива на брака или връзката си и най-добрия начин за това е да използвате собствената си скала от ценности. 3адайте си въпросът дали връзката въобще ви е необходима, дали партньорът ви оставя достатъчно въздух- дръжте го на разстояние, за да не станете причина за възникването на недоразумения от интимен характер. Макар че чувствителността ви е изострена, можете да се владеете и това много ще ви помага. Внимавайте с употребата на спиртни напитки през 2016 година.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.