Любовен хороскоп 2016 Риби

През първите пет месеца на годината сигурно ще имате различни неприятности по отношение на любовта и интимния си живот. Ако живеете в неособено стабилно партньорство, то Сатурн вероятно ще ви предизвика да се позамислите за тази своя връзка и да направите нужните изводи и заключения.

При някои от вас може би ще се стигне и до раздяла. Но дори и ако тази трудна крачка се окаже неизбежна, ще успеете да си дадете сметка, че това е по-добре за вас.

 

Ако във вашето партньорство всичко е наред или ако още миналата година сте направили всичко необходимо за подобряване на отношенията си, то тогава влиянието на Сатурн няма да ви засегне особено много. От 11 март до 15 юни Уран ще поражда вълнения и пориви за промени, но внимавайте всичко да е добре обмислено. Вие бихте сложили край на една връзка, но същото може да направи и вашият партньор с вас. Трудно е да ви кажа, че трябва при всички случаи да останете приятели, дори ми се струва, че това на практика е невъзможно, но не бива да рушите мостовете, които сте съграждали дълго време.

Преценявайте добре, не прибързвайте.

През юни, юли и август бъдете съобразителни, не допускайте спорове и противоречия за глупости. Ще бъде неразумно да пренесете проблемите от работата в дома си, нито пък е разумно да обтегнете отношенията си поради финансови въпроси и парични дела. Най-правилното ще бъде при евентуални проблеми да вземете решение и да отидете някъде - ако може на почивка, или просто при родителите си на село. Дори временната раздяла с партньора ще бъде добро решение на момента - поне да не допуснете проблемите да се разширят и излязат извън контрола ви.

В последните три месеца на годината има всички шансове семейният ви живот да се укроти. Ако сте запазили брака и връзката си до тогава, то определено с любимия човек ще изкарате дълъг период, ще се почувствате по-силни и обичани. Запомнете - не се страхувайте или срамувайте през цялата го­дина да казвате на партньора си колко много го обичате и колко много значи той или тя за вас.

Ако живеете на ергенски начала и ви се иска да си намерите партньор, със сигурност ще ви се наложи да промените своя начин на живот.  Добрите за това периоди са от средата на март до началото на април, юни, август, от средата на октомври до края на годината. Не търсете принца или принцесата от приказките. Съгласете се, че животът е по-различен от написаният в книгите и че се налага компромиси от двете страни. Нали не си въобразявате, че при допускането или обвързването ви с даден човек, правите само вие жертви и лишения. Нали и другата страна се налага да приеме новото съжителство. Затова променете нагласата си и бъдете по-благосклонни към недостатъците на околните. Все пак не бива да жертвате всичките си принципи и ценностната си система, но определено ще имате приятни поводи за радост и щастие, ако направите усилие за собствена промяна в тази насока. В края на 2016 година може да се окаже, че вече планирате бъдещето с друг човек - едно приятно чувство, което не сте изпитвали до сега.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.