Любовен хороскоп 2016 Рак

През 2016 година семейните Раци ще изпитат силното влияние на Венера и вероятно ще започнат да гледат на брака си по нов начин. Бъдете съвсем честни със себе си. Помнете обаче, че никой брак не е съвършен и трябва да различавате дребните и незначителни раздразнения от сериозните проблеми.

Вероятно във вашия случай става дума точно за дребни проблеми. Такива например могат да бъдат финансовите спорове в семейството, които ви очакват към средата на април, в края на юни, в началото на септември и в средата на декември. В никакъв случай не действайте с измама. Естествено, преоценяването и преосмислянето на брака ви може би ще противоречи на вашата склонност да идеализирате отношенията си или да търсите партньор, отговарящ на вашата идеална представа за такъв. Опитайте се да потиснете тази страна на характера си, но все пак помнете, че колкото повече ви се удава да осъществите основните си ценности в живота, толкова по-удовлетворени ще се се чувствате през годината. Освен Венера, върху вас през тази година ще влияе и Юпитер, особено между средата на февруари и началото на юни, както и от средата на октомври до края на годината. Това влияние видимо ще спомогне да укрепи бра­ка ви, все пак да не забравяме, че Юпитер е планетата на благополучието. Когато той е в активност, и вие ще чувствате, че енергията ви се увеличава. Ако обаче по някаква причина имате търкания или проблеми с партньора си, влиянието на Юпитер ще задълбочи проблемите ви. Ще имате повече очаквания от брака си и ако не получите онова, за което мечтаете, ще търсите начин да се освободите. Но помислете добре, тъй като може да се окаже, че бракът е един от факторите, които насърчават израстването ви като личност.

 

Ако все още не сте женени, ще изпитвате влиянието на Уран и Плутон. Те ще ви подтикват към нови, необикновени и романтични връзки. Те ще разклатят земята под краката ви и затова бъдете готови да понесете всичко с усмивка. Може да се окаже, че имате нужда да се освободите от стари предразсъдъци. Във всеки случай ще ви се стори добра идея да се заемете с нещо, което не сте пробвали до сега. Няма да се опитвате да постиг­нете стабилност на връзката си, а ще предпочетете да изследвате нови страни от характера си. Юпитер ще окаже влияние върху вашия интимен живот, което може изведнъж да ви накара да отидете в ритуалната зала или в църквата и да кажете "Да" за цял живот. Във всеки случай ще чувствате нужда да изследвате дълбоките нишки, които ви свързват с вашия любим човек. Важното е да бъдете честни и да търсите истината, а тя е, че  интимните отношения изискват непосредственост. Необходимо е да откриете смисъл във

връзката си, в противен случай за какво е всичко?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.