Любовен хороскоп 2016 Козирог

Ако сте семейни, влиянието на Юпитер в периода от средата на февруари до края на юни и от 20 октомври до края на годината ще бъде благоприятно за вашия брак. Трябва да осъзнаете, че сега ще израствате духовно чрез взаимоотношенията си с другите хора. Под влиянието на Юпитер обаче може да изпитате известно неспокойствие и негодувание срещу брачните окови, ако семейните ви отношения не се развиват заедно с -вас.

Ще се стремите да включите партньора си в процеса на духовното си израстване, но той също трябва да направи известно усилие. В периода от средата на март до началото на юни Марс може и да ви създаде някои проблеми. Например, може да изпитате известно съмнение, че сте измамени, което всъщност може и да не е толкова лошо. То ще ви подтикне да си дадете сметка какво точно искате или пък да анализирате самото желание. Наистина ли искате онова, което мислите, че искате? Потърсете отговорите вътре в себе си. Тъй като Марс ще влияе доста над брака, партньорството и откритите ви врагове, то в периода до З януари и от 2 май до средата на юли ще има проблеми за изглаждане между вас и партньорът или партньорката ви, може би ще възникнат конфликти. Проявявайте повече търпение, разграничавайте практическите и финансовите въпроси от емоционалните, не губете самообладание и се стремете да проявявате толерантност и взаимно да се уважавате. Не бъдете слепи за потребностите на човека до вас. Говорете направо, но без да изпадате в озлобление. В периода от началото на август до средата на септември под сериозното влияние на Венера може и да осъзнаете, че бракът означава много за вас, но трябва да оставите картите на масата и да бъдете честни. Помнете, че и най-сполучливият брак не е идеален и че това всъщност е част от прелестта му.

 

Ако не сте семейни, ще трябва да имате предвид, че звездите не ви обещават нищо, но създават възможности за много неща през 2016 г.. През лятото сигурно почти всички самотни ще се убедят, че много от желанията им са възможни. Стремете се да разширите светогледа си, както и кръга на хората, с които общувате и ще бъде много добре, ако има шанс да разберете докъде стигат възможностите ви. Не мога да ви дам гаранция, че непременно ще срещнете човека от мечтите си, но поне можете да опитате да го потърсите. Дори може да не се влюбите, но пък силно ще привличате другите към вас и в контактите си с околните, вие можете да израствате. Ще ви се наложи да срещате необикновени хора и да поемате определени рискове. Под влиянието на Марс, от средата на март до началото на юни, ще преживеете период на неудовлетвореност, ще чувствате, че не получавате онова, което желаете. В тези моменти ще постъпите най-правилно, ако просто си мълчите. През октомври някои от вас ще изпитат затруднения в общуването и ще станете по­-затворени, но този период ще отмине и още в началото на ноември ще имате чудесни възможности да се забавлявате.

Всъщност, ако не държите непременно да срещнете голяма­та си любов, тази, която е любовта на живота ви, то 2016 година ще бъде доста благоприятна за вас по отношение на любов и взаимоотношения с другите.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.