Любовен хороскоп 2016 зодия Лъв

За семейните представители на зодия Лъв периодът до 18 юни ще крие много неясноти в брака. Ако се постараете повече, ще постигнете лесно благоприятен развой на нещата. Но от друга страна съществува опасност вие и вашият партньор да се стремите към различни неща. Възможно е и двамата да сте малко повече сприхави през този период и да се сблъскат противоположни сили - едните да пораждат конфликти, другите да пораждат хармония.

Вероятно чрез разногласията ще преодолеете пречките във взаимоотношенията си. Ако чувствате, че някои проблеми трябва да се решат веднъж за винаги, старайте се по пътя на конфликтите и разногласията да стигате до хармонията, а не да търсите хармонията, въпреки конфликтите.

 

От средата на февруари до края на април или през октомври сериозно се заемете с проектите, с които сте се нагърбили. Тогава е и подходящо време за семейна отпуска или ваканция, съчетана с физическа активност. От началото на юли до средата на септември ще ви се наложи да преразгледате брака си.

Не оставяйте околните да ви натрапят техните виждания за вашите проблеми. Изправете се очи в очи с истината, независимо каква е тя. Не странете от познатите си само и само да се отървете от сцени на ревност или други проблеми вкъщи. От друга страна, и вие, и партньорът ви, може да имате нужда да се вглъбите в себе си. Това не е опасно, стига да не го ползвате за повод да страните един от друг.

За несемейните представители на знака периодът от 24 февруари до 18 юни е доста труден и сякаш тогава ще си тър­сите скривалище от околните. Препоръчвам ви да се ориентирате към забавленията" а не към работата. Най-добре е ако можете между средата на април до края на май да си вземете определени дни почивка и да отидете някъде. Избягайте от неприятностите на работното ви място, пък и си спомнете, че животът не е само работа, а и удоволствия.

Несемейните определено ще странят от социални контакти през лятото. Ако ви се иска да сте намръщени - то никой не може да ви забрани да бъдете такива. Но ако изведнъж любовта почука на вратата ви - не се крийте. От друга страна, не е лошо да знаете, че всяка връзка, започната през този период, вероятно след време ще ви изглежда по друг начин. Затова е добре да не поемате обвързващи ангажименти.

В края на зимата и началото на пролетта ще се чувствате изпълнени с енергия. Това ще се отразява и на романтичните ви приключения и изживявания. Вероятно тази енергия ще се дължи на намалената ви критичност. И все пак периодът е идеален да се срещате с много хора, да се впуснете в нови занимания, да живеете на пълни обороти - това може да ви донесе и нова романтична връзка.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.