Любовен хороскоп 2016 - зодия Дева

Ако вече сте женени, очаквайте малки проблеми в брака. Те могат да се появят още през януари, но ще се задълбочат през март, август и октомври. Внимавайте, следете за тяхната поява, защото ако не ги забележите на време, те могат да се появят отново и то в по-сериозна фаза. Можете да разчитате на навиците си, особено когато трябва да избегнете конфронтация или задълбочаване на отношенията с партньора ви. Може би имате склонност да не споделяте проблемите си, но трябва да бъдете сигурни, че това не е начин да избегнете сериозните разговори.

През последното тримесечие на годината има опасност да изпитате раздразнение от човека до вас и да изберете неподходящ начин да се справите с него. Бъдете особено внимателни в края на ноември и до средата на декември, тъй като тогава ще се чувствате много несигурни и ще се опитвате да измамите близките си. През лятото особено влияние ще оказва върху вас Венера. То може да спомогне да се укрепи брака ви. Това е и най-доброто време от цялата година, когато можете да го поставите на предно място в ценностната си система. Не забравяйте и нуждата си от повече свобода - не допускайте така често да се отказвате от нея и простичко да приемате нещата като пред свършен факт.

 

Ако още не сте женени, ще се опитате през тази година да впечатлите някого, но това няма да се окаже толкова успешно и лесно. Може би ще ви сметнат за малко странни и вероятно ще пропуснат ценните страни от характера ви. ще имате подобни проблеми още през януари, но също така и през февруари, април, май, средата на лятото и края на есента. През януари и февруари нещата няма да изглеждат толкова сериозни, но с напредване на времето проблемите ще се задълбочат. Това ще ви кара да се държите някак настрана от околните, да се затворите повече в себе си, въпреки че от време на време ще изпитвате влечение и заинтересованост от определени хора. Обърнете им внимание и ще видите, че няма да съжалявате. Ще отделите също така много време да размишлявате над въпроса каква е връзката между секса и любовта. Не се отчайвайте, ако не намерите точен отговор сега, тъй като през тази година сексуалната ви енергия ще бъде изключително силна и дори може да доведе до противоречия между вас и партньора ви. Постарайте се отношенията между вас да са добри и се ценете взаимно, въпреки определените недоразумения.

За всички представители на зодията през първото тримесечие на 2016 годин ще ви се иска да промените нещо в любовния си живот. Вие ще потърсите реализация на любовта си и ако нещо не ви се струва да се развива правилно - ще го смятате за нетърпи­мо. ще правите много опити да промените нещата. И ако наистина не успеете да промените действителността, може дори да се наложи да скъсате с любимия си човек. Това ще е по-добре, отколкото да продължите в атмосфера на напрежение и непрестанни разочарования. Все пак много по-умни от мен са казали, че взаимоотношенията и любовния живот трябва да се търпят, докато са все още вид чистилище, но непременно да се прекратят, когато се превърнат в ад. Щастлива раздяла не е невъзможна, стига да подходите спокойно и да вземете мерки да останете приятели.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.