Любовен хороскоп 2016 - Близнаци

Семейните представители на зодия Близнаци трябва да обърнат повече внимание на брака си. Не пренебрегвайте задълженията си, защото в противен случай горчиво ще съжалявате. Изяснете съмненията си през януари. Само пълната искреност ще ви помогне да се справите с тях.

Понякога може и да ви се струва, че партньорът ви е бреме за вас или пък, че е прекалено критичен, но не е лошо да помислите, че и той може да преживява труден период. Основният проблем в дома ви ще са пари­те и работата. Но не се поддавайте на изкушението да разрушите брака си. Въздържайте се най-вече в първите дни на февруари, през май и юли, както и през последното тримесечие.

Част от проблемите ви ще идват от това, че изпитвате две различни влияния. От една страна, често ще имате чувството, че отговорностите и сериозното обвързване не са за вас и ще търсите начини да се освободите от тях. Ако следвате този курс на поведение, ще пренебрегнете позитивните елементи на брака си. Но дори и да не се поддадете на желанието си за свобода, няма да решите проблемите си. В такъв случай е възможно напълно неочаквано за вас партньорът ви да поиска повече свобода. Точно тогава трябва да бъдете напълно наясно с чувствата си. Имайте предвид, че много често брачното съжителство става по-стабилно след периоди на кризи. Не мислете, че проблемите ви идват от брака ви и че всичко ще се оправи, ако го прекратите. Заедно с партньора си обсъдете различията и появилите се смущения. Ако не го направите и продължите по старому, комуникацията между вас ще става все по-трудна и взривоопасна. Трябва да поговорите, колкото и да ви е трудно това. Дори ще се убедите, че трудната ситуация ще се превърне в нещо по-приятно и решимо.

Ако не сте женени, нещата ще изглеждат по-различно. Не че няма да изпитвате желание да бъдете свободни и независими, но след като сериозен партньор нямаа и да срещнете силна съпротива. Влиянието на част от планетите най-вероятно ще затрудни общуването ви с любимия, но може и да ви подтикне да задълбочите връзката си. Ако се случи второто, уверете се, че не е поради страх да останете сами. Помислете за това преди да поемете сериозни обвързаности. Не забравяйте, че можете да се обвържете за дълго. Просто бъдете напълно честни със себе си. Въобще, през цялата година ще изпитвате пориви и стремеж за свобода и независимост. И съчетаването на този стремеж с необходимостта все пак да поемете отговорност ще бъде най-голямото предизвикателство за вас през годината.

Най-доброто време за романтично преживяване, за вземане на отпуска и за прекарване на времето с любимия човек са дните между 23 март и 11 април, 3 - 17 май, 21 юни - 13 юли, 4 - 19 август, 20 септември - 3 октомври, 12 - 27 декември.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.